Ντι Μαρία: «Θέλω να γυρίσω πίσω στην πατρίδα μου» (vid)

Ο Άνχελ Ντι Μαρία επιβεβαιώνει πως θέλει να επιστρέψει στην Αργεντινή για την Ροσάριο Σεντράλ «έστω και για ένα χρόνο».

Ο Ελ Φιντέο εντάχθηκε στη Γιουβέντους με ελεύθερη μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους στο Allianz Stadium. Οι Ιταλοί πίεσαν για διετές συμβόλαιο, αλλά ο Ντι Μαρία ήθελε να υπογράψει μόνο για μία σεζόν για να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στη Νότια Αμερική το 2023. Ο ίδιος επιβεβαίωσε τα σχέδιά του σε συνέντευξή του στην CONMEBOL.

«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να επιστρέψω στη Rosario Central εδώ και πολύ καιρό. Είναι αλήθεια ότι τα πράγματα στον σύλλογο δεν είναι εύκολα τώρα, αλλά εξακολουθώ να έχω τις ιδέες μου. Θα ήθελα να απολαύσω το αργεντίνικο ποδόσφαιρο στην ομάδα που γεννήθηκα, έστω και για ένα χρόνο». Η συνέντευξη κυκλοφόρησε στη Φλόριντα κατά της περιοδείας του συλλόγου στις ΗΠΑ. Ωστόσο, η χρονική στιγμή της αποδέσμευσης δεν ήταν ιδανική καθώς η Γιουβέντους μόλις αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων του Champions League από την Μπενφίκα.

Ο Ντι Μαρία υπέστη τρεις διαφορετικούς μυϊκούς τραυματισμούς τους πρώτους τρεις μήνες του στο Τορίνο, συγκεντρώνοντας μόλις 300 λεπτά σε επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, όπου εθεάθη να φοράει φανέλα της Αργεντινής, εξόργισε τους οπαδούς της Γιουβέντους που τον κατηγόρησαν ότι δεν ήταν αρκετά συγκεντρωμένος στην ομάδα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.