Γιουβέντους: Συνήθως, φεύγει ο Αλέγκρι

Η Γιουβέντους απογοητεύει και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα συνήθως αυτός που την πληρώνει είναι ο προπονητής.

17 Μαΐου 2019 και η Γιουβέντους είχε ήδη εξασφαλίσει το πέμπτο συνεχόμενο Scudetto με τον Μαξ Αλέγκρι. Ένα μήνα νωρίτερα, η διοίκηση της Γιουβέντους ανακοίνωσε ότι θα έφευγε από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν. Στις 28 Μαΐου 2021, η Γιουβέντους ανακοίνωσε την επιστροφή του Αλέγκρι στην ομάδα μετά από δύο χρόνια απουσίας, αντικαθιστώντας τον Αντρέα Πίρλο με τετραετές συμβόλαιο. Φέτος τι θα γίνει;

Οι περισσότεροι παίκτες της Γιουβέντους είναι δυσαρεστημένοι με την προπόνηση στην Continassa, αλλά υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για τους οποίους η σχέση τους με τον προπονητή Μασιμιλιάνο Αλέγκρι καταρρέει. Η Γιουβέντους προετοιμάζεται για το ντέρμπι della Mole κόντρα στην Τορίνο, λίγες μέρες μετά την ήττα με 2-0 από τη Μακάμπι Χάιφα στο Champions League. Ο προπονητής επέβαλε προπονητική υποχώρηση μάζεψε τους ποδοσφαιριστές στο αθλητικό κέντρο. Ιταλικά ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι όλοι οι παίκτες ευχαριστημένοι με την απόφαση του προπονητή και αποκαλύπτει τους λόγους πίσω από την απογοήτευση των παικτών.

Σχεδόν όλοι πιστεύουν ότι η εκπαιδευτική υποχώρηση είναι άχρηστη για την επίλυση της κρίσης τους. Ωστόσο, δεν είχαν ακόμη αντιπαράθεση με τον προπονητή και οι περισσότεροι παίκτες της Γιουβέντους πιστεύουν ότι ο Αλέγκρι πρέπει να έχει μια πιο άμεση σχέση μαζί τους και να μιλάει πιο συχνά στην ομάδα.

Η έλλειψη επικοινωνίας εκτός γηπέδου αντικατοπτρίζεται στη σύγχυση που δείχνει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ορισμένοι παίκτες δεν καταλαβαίνουν τις επιλογές της ενδεκάδας του Αλέγκρι καθώς ο προπονητής δεν δίνει εξηγήσεις όταν τους αποκλείουν από την αρχική ενδεκάδα.

Υπάρχουν επίσης ανησυχίες σχετικά με τις μεθόδους εκπαίδευσης. Οι παίκτες της Γιουβέντους τρέχουν πολύ κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, αλλά διατηρούν χαμηλή ένταση, η οποία αντικατοπτρίζεται και στον αγωνιστικό χώρο. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η εκπαίδευση δεν θα λύσει τα προβλήματά τους. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν μερικά πράγματα που ο Αλέγκρι και το επιτελείο του πρέπει να αλλάξουν στην προσέγγισή τους για να ανατρέψουν τα πράγματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.