Γιουβέντους: Στο στόχαστρο των οπαδών ο Μπονούτσι

Ο Λεονάρντο Μποντούτσι βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο των οπαδών της Γιουβέντους.

Τα πρόσφατα αποτελέσματα της ιταλικής ομάδας έχουν φέρει γκρίνια στις τάξεις των οπαδών και πλέον στο στόχαστρό τους μπαίνουν αρκετοί «μπιανκονέρι». Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί τονίζουν πως ο Μπονούτσι, δεν ήταν και ούτε θα γίνει ποτέ ηγέτης. Αφορμή στάθηκε η κίνηση του Ιταλού αμυντικού να πάει μαζί με τους συμπαίκτες του στην εξέδρα των οπαδών της Γιουβέντους για να απολογηθούν, μετά την ήττα από τη Μόντσα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των οπαδών της «βέκια σινιόρα»: «Ήταν μια κίνηση που δεν καταλαβαίνουμε και τη χαρακτηρίζουμε γελοία. Έγινε με πρωτοβουλία κάποιου που θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη, αλλά ενεργεί σαν θύμα θυσίας. Ο Μπονούτσι ποτέ δεν ήταν και ποτέ δε θα γίνει ηγέτης. Δεν ήταν ηγέτης στην Τρεβίζο, ούτε στην Πίζα, ούτε στην Μπάρι, ούτε στη Μίλαν και σίγουρα ούτε στη Γιουβέντους.

Σε μία περίοδο πλήρους σύγχυσης εντός και εκτός γηπέδου, υπάρχει πλήρη αναρχία στην ομάδα και όποιος θέλει αυτοαποκαλείται αρχηγός ή ηγέτης, χωρίς να έχει το χάρισμα ή την αποδοχή των φιλάθλων της ομάδας. Ένας καλός στρατιώτης δε σημαίνει πως μπορεί να γίνει και καλός στρατηγός.

Το να φέρνεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μπροστά στους οπαδούς σαν αρνιά που πάνε στη σφαγή, ακούγοντας αποδοκιμασίες και προσβολές, είναι απλά παράλογο. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις μια ομάδα αδύναμη. Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που χρειάζεται σε αυτό το άθλημα. Κάνεις κακό στην ομάδα. Κάνατε εμάς και εσάς να φαινόμαστε γελοίοι, μπροστά στους αντιπάλους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.