Σπέτσια – Σαμπντόρια 2-1: Επιστροφή στις νίκες! (hls)

Η Σπέτσια πανηγύρισε την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Σαμπντόρια με 2-1!

Η Σπέτσια έφτασε στην δεύτερη φετινή της νίκη και πρώτη τον Σεπτέμβριο, επικρατώντας εντός έδρας της Σαμπντόρια με 2-1! Η ομάδα του Γκοτί, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη κόντρα στην Έμπολι, αλλά ακολούθησαν ήττες από Ίντερ, Γιουβέντους και Νάπολι και ισοπαλίες απέναντι σε Σασουόλο και Μπολόνια.

Η Σαμπντόρια εκκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ματς καθώς προηγήθηκε μόλις στο 11ο λεπτό. Ο Μαροκινός Σαμπίρι με φανταστικό σουτ, πέτυχε καταπληκτικό γκολ κάνοντας το 1-0 με το πρώτο φετινό του γκολ.

Η απάντηση ωστόσο της Σπέτσια ήταν άμεση. Ένα λεπτό αργότερα, ο Χολμ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά στην καρδιά της άμυνας και ο Μουρίγιο στην προσπάθεια του ν΄απομακρύνει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56΄, ο Αμπαντού απείλησε με κεφαλιά με τον Αουντέρο να κάνει σπουδαία επέμβαση.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 72΄. Ο Ενζολά μετά την σέντρα του Χολμ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στις καθυστερήσεις ο Κουαλιαρέλα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντραγκόσφσκι να σώζει την ομάδα του την τελευταία στιγμή!

Η Σπέτσια σκαρφάλωσε στην 10η θέση με 8 βαθμούς, ενώ η Σαμπντόρια παραμένει χωρίς νίκη έχοντας μόλις 2 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σπέτσια: Ντραγκόφσκι, Αμπαντού(87΄Έλερτσον), Κίβιορ, Νικολάου, Χολμ, Κοβαλένκο(71΄Εκντάλ), Μπουράμπια, Μπαστόνι(60΄Αγκουντέλο), Ρέκα(71΄Χιστόφ), Ενζολά, Γκιασί(87΄Καλντάρα)

Σαμπντόρια: Αουντέρο, Αουγέλο, Μορίγιο, Φεράρι(46΄Κόλεϊ), Μπερεζίνσκι, Βιλάρ(61΄Βιεϊρά), Τζούρισιτς(81΄Κουαλιαρέλα), Σαμπίρι, Ρινκόν, Λερίς(71΄Γκαμπιαντίνι), Καπούτο(81΄Βέρε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.