Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα 2-2: Η ανατροπή έμεινε στη μέση…(hls)

Σε ένα από τα πιο τρελά ματς της φετινής Serie A, η Γιουβέντους επέστρεψε από το 0-2 του ημιχρόνου με τη Σαλερνιτάνα, όμως το VAR της... στέρησε την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις. Αποβλήθηκαν Μίλικ, Κουαδράδο και Αλέγκρι.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 18ο λεπτό με τον Καντρέβα και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έβαλαν γερές βάσεις για τη νίκη, καθώς ο Πιάτεκ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 0-2.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Αλέγκρι έριξε στο ματς τον Μίλικ και η Γιουβέντους, όπως αναμενόταν, έβγαλε αντίδραση, μειώνοντας σε 1-2 με γκολ του Μπρέμερ (51′).

Η πίεση της Γιούβε συνεχίστηκε και απέδωσε καρπούς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν κέρδισε πέναλτι. Ο Μπονούτσι ανέλαβε την εκτέλεση και παρότι νικήθηκε από τον Σέπε, πήρε το… ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 2-2.

Μάλιστα, η Γιουβέντους δύο λεπτά αργότερα πέτυχε την ολική ανατροπή με τον Μίλικ, όμως το γκολ ακυρώθηκε, ύστερα από τη χρήση VAR, καθώς ο Μπονούτσι υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στα εναπομείναντα λεπτά το ματς έγινε… ροντέο, με τον διαιτητή να αποβάλει Μίλικ, Κουαδράδο και Αλέγκρι από πλευράς Γιουβέντους και τον Φάτσιο από τη Σαλερνιτάνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.