Νάπολι – Λέτσε 1-1: Γλίτωσε τα χειρότερα (hls)

Η Νάπολι στραβοπάτησε για την 4η αγωνιστική της Serie A καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Λέτσε που στο 25΄ έχασε πέναλτι

Με ισοπαλία συνέχισαν Νάπολι και Λέτσε στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για την ομάδα του Σπαλέτι (μετά το 0-0 στην Φλωρεντία) η οποία παρ΄ όλα αυτά κατάφερε να διατηρηθεί έστω και προσωρινά στην πρώτη τριάδα. Η ομάδα του Μπαρόνι (που επισης προερχόταν από εντός έδρας ισοπαλία με την Έμπολι), έδειξε ωριμότητα και χωρίς να πανικοβληθεί κατάφερε να πάρει ένα πόντο που αν μη τι άλλο δεν τον είχαν υπολογισμένο οι παίκτες της.

Οι “παρτενοπέϊ” άνοιξαν το σκορ στο 27΄ με τον Ελμάς, αλλά λίγο αργότερα με ένα απίστευτα δυνατό σουτ απο μακρινή απόσταση, ο Κολόμπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Άλεξ Μέρετ για το 1-1. Στο 25΄ ο σκόρερ της Λέτσε αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα των αντιπάλων τους χωρίς αποτέλεσμα, με συνέπεια να περιοριστούν στον βαθμό της ισοπαλίας και να ακούσουν αρκετές αποδδοκιμασίες από τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του “Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.