Νάπολι: Γυρολόγος ο Εντομπελέ ντύνεται στα θαλασσί

Ο Τανγκί Εντομπελέ δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και αναχωρεί για την Νάπολι.

O ιταλικός σύλλογος ήταν σε συνεχή επαφή τόσο με την Τότεναμ, όσο και με το περιβάλλον του Γάλλου μέσου τις τελευταίες ημέρες, δουλεύοντας σκληρά για να να ολοκληρώσει μια μεταγραφή πριν από το τέλος αυτού του μήνα. Επιτεύχθηκε τελικά συμφωνία μεταξύ της Νάπολι και της Τότεναμ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, επιτρέποντας στα πράγματα να προχωρήσουν.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ο Εντομπελέ, που την περσινή περίοδο επέστρεψε με την μορφή δανεισμού στην παλιά του ομάδα τη Λιόν, αναμένεται να περάσει αύριο (18/8) από τις ιατρικές εξετάσεις και να συνεργαστεί με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Υποθέτοντας ότι όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, θα ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από την Τότεναμ και το βόρειο Λονδίνο καθώς δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε. Η Νάπολι θα δώσει μόλις ένα εκατομμύριο και θα έχει την επιλογή να τον αγοράσει για 30 του χρόνου το καλοκαίρι.

Ο 25χρονος Γάλλος μέσος δυσκολεύτηκε να ανταποκριθεί στην τιμή των 60 εκατομμυρίων ευρώ στην Premier League και έπεσε σε δυσμένεια με τον Ιταλό προπονητή την περασμένη αγωνιστική περίοδο, καθώς εστάλη δανεικός στην Ligue 1 τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Εντομπελέ ελπίζει να ”ξεκινήσει ξανά την καριέρα του” στο νότο της Ιταλίας αναζητώντας μια νέα εμπειρία στη Serie A.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.