Ίντερ: Μένει Μιλάνο ο Σκρίνιαρ

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι επιμένει ότι ο διεθνής Σλοβάκος αμυντικός, Μίλαν Σκρίνιαρ, δεν θα αποχωρήσει από την Ίντερ.

Η αγορά είναι κλειστή” τονίζει ο Ιταλός προπονητής των ”νερατζούρι” που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οικονομικά ζητήματα και ο Σκρίνιαρ έχει συνδεθεί εδώ και καιρό με μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά η Ίντερ έχει απορρίψει κάθε πρόταση για τον Σλοβάκο διεθνή, επιμένοντας ότι δεν θα έφευγε για λιγότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ιντζάγκι πιστεύει ότι ο αμυντικός δεν θα φύγει από τον σύλλογο και περιμένει μια νέα προσθήκη στην άμυνα. “Από σεβασμό στους φιλάθλους, δεν πρέπει να μιλάμε πια για μεταγραφές αλλά να επικεντρωνόμαστε μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Ο σύλλογος γνωρίζει ότι έχουμε πρόβλημα μετά την αποχώρηση του Αντρέα Ρανόκια και εργάζεται για να αποκτήσει έναν νέο παίκτη στην άμυνα», δήλωσε ο προπονητής της Ίντερ σε συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο, ο Ιντζάγκι υποστήριξε επίσης ότι η «αγορά είναι κλειστή» τόσο όσον αφορά τις αποχωρήσεις όσο και τις νέες μεταγραφές, οπότε μένει να δούμε αν οι ”νερατζούρι” θα πάρουν όντως αντικαταστάτη για τον Ρανόκια που έχει ενταχθεί στη Μόντσα με ελεύθερη μεταγραφή. Η Ίντερ είδε τον Ιβάν Πέρισιτς να εντάσσεται δωρεάν στην Τότεναμ στο τέλος του συμβολαίου του με τους Νερατζούρι νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο Ιντζάγκι είναι ευχαριστημένος με την ενίσχυση που έφερε ο σύλλογος. «Πρέπει να στοχεύσουμε στην κορυφή. Χάσαμε τον Πέρισιτς που ήταν πολύ σημαντικός αλλά έκανε μια διαφορετική επιλογή. Φέραμε τον Λουκάκου πίσω και υπογράψαμε πολύτιμους παίκτες όπως οι Μχιταριάν, Ονανά, Μπελάνοβα και ο Ασλάνι που έχουν ποιότητα. Είναι υπέροχο να έχεις δύο τερματοφύλακες όπως ο Χαντάνοβιτς και ο Ονάνα, ο οποίος έχει τακτοποιήσει καλά. Είναι έξυπνος τύπος και θα έχει τις ευκαιρίες του. Είναι μια πολύ σημαντική επιλογή για το προσωπικό και εμένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.