Ντι Κάνιο: «Καλός ο Ντιμπάλα αλλά…μωρό που κλαίει»

Ο Πάολο Ντι Κάνιο, αναφέρθηκε στον Πάολο Ντιμπάλα, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από την Γιουβέντους δεν έχει ακόμη βρει ομάδα.

Ο Ντι Κάνιο, χαρακτήρισε τον Αργεντινό εξαιρετικό ποδοσφαιριστή ωστόσο στάθηκε στην έλλειψη των ηγετικών του ικανοτήτων!

«Ως ουδέτερος, ως ποδοσφαιρόφιλος, δεν έχω κανένα πρόβλημα να του δώσει η Γιουβέντους πενταετές συμβόλαιο με 20 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο, απολαμβάνω τις ντρίμπλες του, την τεχνική του. Αν ήμουν στη διοίκηση του συλλόγου όμως, θα έπρεπε να σκεφτώ τα πάντα. Δεν μπορώ να έχω ένα ποδοσφαιριστή που με μαθηματική ακρίβεια λείπει από 15 παιχνίδια κάθε σεζόν τα τελευταία 3-4 χρόνια και παράλληλα είναι τόσο εύθραυστος συναισθηματικά, σαν ένα μωρό που κλαίει. Λυπάμαι πραγματικά για το γεγονός ότι είναι χωρίς ομάδα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου με κάποια ενέργειά του. Είναι προφανές, όμως, ότι έχει χαθεί εντελώς. Δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που βλέπαμε πριν 4-5 χρόνια. Αν πρέπει να του δώσω λεφτά, το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τον ρόλο του ηγέτη, απαντώ αρνητικά. Ο Ντιμπάλα δεν έχει αυτό το ανάστημα. Είναι ένα παιδάκι. Και μάλιστα ένα καλό, πολύ καλό παιδάκι, ενώ για να είσαι ηγέτης σε μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι και λίγο κακός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!