Μίλαν: Οι Άραβες φρενάρουν τη μεταγραφή του Μπότμαν

Η συμφωνία της Μίλαν για την απόκτηση του Σβεν Μπότμαν από τη Λιλ βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω μεγάλης προσφοράς από τη Νιουκάστλ.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ήταν μακροπρόθεσμος στόχος των Ιταλών και πιστεύεται ότι θα φτάσει αυτό το καλοκαίρι στο Σαν Σίρο. Αλλά ιταλικά δημοσιεύματα γράφουν ότι, ενώ η Μίλαν έχει κλείσει συμφωνία με τον Ολλανδό διεθνή, η προσφορά της Νιουκάστλ είναι ανώτερη και θα μπορούσε να αλλάξει δραματικά την κατάσταση. Η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ είχε εξαιρετική οικονομική δύναμη αφού αγοράστηκε από κοινοπραξία της Σαουδικής Αραβίας προς τα τέλη του 2021.

Φαινομενικά προετοιμασμένοι για έναν υποβιβασμό, αγόρασαν ποιοτικούς παίκτες τον Ιανουάριο, όπως ο Μπρούνο Γκιμαράες, κάτι που οδήγησε σε δραματική βελτίωση και τελείωσε στη μέση της κατάταξης. Η Μίλαν είναι επίσης πιθανό να έχει νέους ιδιοκτήτες σύντομα με την επενδυτική εταιρεία Reb Bird να είναι έτοιμη να αναλάβει τον έλεγχο του συλλόγου. Οι ροσονέρι ελπίζουν να χρησιμοποιήσουν την πρόσφατη επιτυχία τους ως εφαλτήριο και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στο Champions League με μια επιτυχημένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.