Γιουβέντους: Προγραμματισμός και στόχοι

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ξεκινήσει με την Γιουβέντους να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά από μια χρονιά χωρίς τρόπαιο και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Η Γιουβέντους συνεχίζει να παρακολουθεί τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι Γκαμπριέλ Ζεσούς, ενώ ο Μάτιας ντε Λιχτ φέρεται να είναι ανοιχτός στην υπογραφή επέκτασης συμβολαίου, αλλά μόνο εάν λάβει χαμηλότερη ρήτρα αποδέσμευσης. Η διοίκηση μετά τα λάθη που έκανε, θέλει να βοηθήσει τον Μαξ Αλέγκρι, αφού κατόρθωσε να κλείσει τη σεζόν χωρίς τρόπαια εδώ και 11 χρόνια. Ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι μεταξύ των πρωταρχικών τους στόχων και είναι διαθέσιμος ως ελεύθερος.

Η Γιουβέντους πλέον κυνηγά έναν νέο εξτρέμ και έχει θέσει τους Άνχελ Ντι Μαρία και Ιβάν Πέρισιτς ως στόχους προτεραιότητας, με τους Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, Πάουλο Ντιμπάλα και Αλβάρο Μοράτα (πιθανότατα) να αποχωρούν από τον σύλλογο τον Ιούνιο. 22χρονος που ευδοκίμησε υπό τον Κόντε στο Βόρειο Λονδίνο. Η Τότεναμ έχει υποχρέωση να καταστήσει μόνιμη τη μετακίνησή του για Κουλουσέφσκι για 35 εκατομμύρια ευρώ στο τέλος του 2022-23 και πλήρωσε 10 εκατομμύρια ευρώ για τον 18μηνο δανεισμό του παίκτη. Η Γιουβέντους από την άλλη σκέφτεται την απόκτηση του 34χρονου Ντι Μαρία με ελεύθερη μεταγραφή από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο σύλλογος και το περιβάλλον του παίκτη εξακολουθούν να συζητούν για ένα μονοετές συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου του για περαιτέρω σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.