Μίλαν: Οι πέντε χλευασμοί για την «μισητή» Ίντερ (vid)

Η παρέλαση τίτλου στο Μιλάνο, είχε και ολίγη από… κοροϊδία με τους «rossoneri» να αναφέρουν πολλές φορές την Ίντερ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Το Football Italia συγκέντρωσε τις πέντε πιο αμφιλεγόμενες στιγμές των πανηγυρισμών τους. Οι «rossoneri» έχουν κατακτήσει τον 19ο τίτλο στην ιστορία τους και τον πρώτο τα τελευταία 11 χρόνια. Οι παίκτες γιορτάζουν με τους οπαδούς τους εδώ και μερικές μέρες και πραγματοποίησαν παρέλαση τίτλου στους δρόμους του Μιλάνου τη Δευτέρα, την επομένη της νίκης τους επί της Σασουόλο.
Ο αστέρας της Μίλαν, Τεό Ερναντές, είχε κοροϊδέψει την Ίντερ δύο φορές μετά το τελευταίο σφύριγμα. Αρχικά είπε στο Sky Sport: «Όλοι είπαν ότι η Ίντερ ήταν το φαβορί. ας δούμε τι λένε τώρα». Όταν οι παίκτες επέστρεψαν στο Μιλάνο για να πανηγυρίσουν μπροστά στην έδρα του συλλόγου, ο Γάλλος διεθνής ξεκίνησε ένα… άσμα κατά της Ίντερ.

Οι κοροϊδίες της Μίλαν συνεχίστηκαν την επόμενη μέρα, κατά τη διάρκεια της παρέλασης με ανοιχτό λεωφορείο, όταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είπε στους οπαδούς της ομάδας του να «στείλουν ένα μήνυμα στον Χακάν (Τσαλχάνογλου)». (VIDEO)
Ο Τούρκος σταρ είχε αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος του συμβολαίου του τον Ιούνιο, μεταβαίνοντας στην Ίντερ ως ελεύθερος. Η πιο αμφιλεγόμενη στιγμή ήταν επίσης κατά τη διάρκεια της παρέλασης, όταν ορισμένοι παίκτες της Μίλαν έδειξαν ένα πανό που έγραφε: «Βάλτε το Coppa Italia στον κ@#$ σας….». Το πανό αυτό που έδειξαν οι παίκτες της Μίλαν, έγινε αφορμή για να διενεργήσει έρευνα η Πειθαρχική Επιτροπή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.