Σαλερνιτάνα: Ονειρεύεται Καβάνι!

Ο πρόεδρος της Σαλέρνιτάνα ονειρεύεται να αποκτήσει τον Έντινσον Καβάνι.

Ο σύλλογος από το Σαλέρνο ανέβηκε και κατάφερε να επιβιώσει μετά από μια δύσκολη χρονιά στη Serie A, παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Άλλαξε τρεις προπονητές, αλλά ο Ντάβιντε Νίκολα τους έδωσε τελικά την αποφασιστική ώθηση για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, συγκεντρώνοντας 15 βαθμούς στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της Serie A. Είχε μαζέψει μόλις 16 στους προηγούμενους 30 αγώνες. Ο Ντανίλο Λερβολίνο αγόρασε τον σύλλογο από τον Κλαούντιο Λοτίτο τον Δεκέμβριο. Ο Λοτίτο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Λάτσιο και έπρεπε να πουλήσει τη Σαλερνιτάνα μέχρι το τέλος του 2021, διαφορετικά ο σύλλογος θα είχε αποκλειστεί από τη Serie A.

Ποια είναι τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν; «Θα πω δύο ονόματα που φαίνονται ακατόρθωτα, αλλά αν ήταν δυνατά και άρεσαν στον προπονητή, θα προσπαθούσα να υπογράψω: τον Έντινσον Καβάνι, που έχει αφήσει αξέχαστες αναμνήσεις στην περιοχή και τον Μάρκο Αρναούτοβιτς, που ενσαρκώνει το ποδόσφαιρο των πολεμιστών».

Ο Καβάνι πέρασε τρεις σεζόν στη Νάπολι, σκοράροντας 104 γκολ σε 138 παιχνίδια. Τόσο η Νάπολι όσο και η Σαλερνιτάνα είναι από την περιοχή της Καμπανίας, στη νότια Ιταλία, και ο Λερβολίνο θα ήθελε πολύ να δει τον Ουρουγουανό στην ομάδα του. Ο Καβάνι είναι διαθέσιμος και ελεύθερος καθώς το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε και αποχωρεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.