Μίλαν: Τα πάντα για να μείνει ο Λεάο

Ο Ραφαέλ Λεάο έχει ρήτρα αποδέσμευσης 150 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του με τη Μίλαν την οποία ο σύλλογος θέλει να ανανεώσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν εντυπωσιακός καθώς οι Ροσονέρι κέρδισαν το Scudetto και ανακηρύχθηκε ο καλύτερος παίκτης της σεζόν στη Serie A . Το Calciomercato.com αναφέρει ότι έχει αποτελέσει αντικείμενο ενδιαφέροντος από πολλούς κορυφαίους συλλόγους, αλλά έχει μια ρήτρα απελευθέρωσης που μπήκε στο συμβόλαιό του μετά την άφιξή του από τη Λιλ το 2019.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι ο ατζέντης του Λεάο, Ζόρζε Μέντες, ήταν αρχικά κατά της ρήτρας, αλλά ότι η Μίλαν δεν θα δεχτεί ευρώ κάτω από 150 εκατομμύρια ευρώ για τον MVP της. Ο Λεάο ήταν καθοριστικός σε όλη τη διάρκεια της σεζόν με 11 από τα 14 γκολ του να βάζουν μπροστά τη Μίλαν σε ένα παιχνίδι. Μετά το στραβοπάτημα της Ίντερ την 34η αγωνιστική που έδωσε στη Μίλαν το πλεονέκτημα στην κούρσα του τίτλου, οι Ροσονέρι πέτυχαν εννέα γκολ, με τον Λεάο να σκοράρει δύο και να βγάζει πέντε ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.