Γιουβέντους: Έντονο πρέσινγκ στην Άρσεναλ για Γκαμπριέλ

Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό Γκαμπριέλ από την Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα των βρετανικών ΜΜΕ.

Η Γηραιά Κυρία αναζητά νέο κεντρικό αμυντικό καθώς αποχαιρετά τον αρχηγό Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος αποχωρεί μετά από 17 χρόνια στον σύλλογο. Και η Mirror αναφέρει ότι η Γιουβέντους πιστεύει ότι μπορεί να παρασύρει τον Γκαμπριελ μακριά από την Άρσεναλ, καθώς η ιταλική ομάδα μπορεί να προσφέρει ποδόσφαιρο Champions League, ενώ οι κανονιέρηδες θα είναι στο Europa League την επόμενη περίοδο.

Το ρεπορτάζ προσθέτει ότι η Γιούβε υπήρξε μακροχρόνια αγάπη του ποδοσφαιριστή, κάτι που γνωρίζει η Άρσεναλ, και η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θα προσπαθήσει να προσφέρει στον Βραζιλιάνο νέο συμβόλαιο. Ο Γκαμπριέλ, 24 ετών, εντάχθηκε στην Άρσεναλ από τη Λιλ το 2020 και ήταν βασικός υπό τις οδηγίες του Μίκελ Αρτέτα τις δύο τελευταίες σεζόν. Το 2020-21, πραγματοποίησε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς η Άρσεναλ τερμάτισε όγδοη, ενώ βοήθησε τον σύλλογο να φτάσει στην πέμπτη θέση αυτής της σεζόν, παίζοντας συνολικά 38 αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.