Serie A: Υποβιβάστηκε η Κάλιαρι (vid)

Η Σαλερνιτάνα γνώρισε τη συντριβή από την Ουντινέζε με σκορ 4-0, αλλά η Κάλιαρι δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην έδρα της ήδη υποβιβασμένης Βενέτσια, «κόλλησε» στο 0-0 και μετά από έξι συνεχόμενες σεζόν στη Serie A, υποβιβάστηκε (μόλις ο 2ος υποβιβασμός σε 18 σεζόν).

Σαλερνιτάνα-Ουντινέζε 0-4
H Σαλερνιτάνα «καιγόταν» για τη νίκη, αλλά η Ουντινέζε παρότι αδιάφορη, πέρασε θριαμβευτικά από το «Αρέκι». Ήδη από το πρώτο ημίχρονο είχε ουσιαστικά «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ντεουλοφέου μετά την ασίστ του Ουντότζι άνοιξε το σκορ. Στο 34ο λεπτό ο Νεστορόφσκι έγραψε το 0-2 και λίγο αργότερα, η μεγάλη αποκάλυψη της Ουντινέζε ο 19χρονος Ουντότζι αν και αμυντικός πέτυχε το 5ο του τέρμα στη σεζόν στο 42΄.

Με γκολ για τους «μπιανκονέρι» ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο με τον Αργεντινό Ρομπέρτο Περέιρα να είναι αυτή τη φορά ο «δράστης». Η Ουντινέζε τελείωσε εντυπωσιακά τη σεζόν στη Serie A, παραμένοντας αήττητη για 5ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της (3 νίκες-2 ισοπαλίες).
Βενέτσια – Κάλιαρι 0-0
Η παράδοση «μίλησε» στο άλλο σημαντικό ματς στην ουρά της βαθμολογίας. Η Βενέτσια, αν και αδιάφορη βαθμολογικά, κυνήγησε ένα θετικό αποτέλεσμα και πήρε τελικά 0-0, αποτέλεσμα καταδικαστικό για την ομάδα της Σαρδηνίας, η οποία δεν κατάφερε να νικήσει τη Βενέτσια για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι (3 ήττες-3 ισοπαλίες). Ο Μπάμπης Λυκογιάννης βγήκε μόλις στο 34ο λεπτό με μυικό πρόβλημα. Η Βενέτσια «πλήρωσε» τον κακό δεύτερο γύρο (2 νίκες-4 ισοπαλίες-13 ήττες) και έτσι η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.