Πίζα – Μπενεβέντο 1-0 : Ντέρμπι πάθους και λαθών στην Τοσκάνη! (hls)

Η Πϊζα θα διεκδικήσει το 3ο εισιτήριο της ανόδου προς την Serie A, καθώς νίκησε με 1-0 την Μπενεβέντο και σε αυτή την ισορροπία νικών και τερμάτων, προκρίθηκε ως η ομάδα με την καλύτερη βαθμολογία στην κανονική περίοδο!

Τπ ματς στπ σχεδόν κατάμεστο “Αρένα Γκαριμπάλντι” της Τοσκάνης δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, όμως για τους γηπεδούχους ήταν αρκετό το πάθος και οι καλύτερες επιλογές στο πρώτο ημίχρονο!

΅Εκεί όπου ο Μπενάλι άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό έπειτα από ωραία αντεπίθεση και πλασέ του Λίβυου παίκτη στα δίχτυα των φιλοξενούμενων! Εννέα λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ της ομάδας της Τοσκάνης καθώς ο Πούσκας όντας σε θέση οφσάϊτ ακούμπησε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος έπειτα από πλασέ του Χέρμανσον ενώ στο 31ο λεπτό, πάλι με την συνδρομή τυ VAR “ακυρώθηκε” υπόδειξη πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων σε μαρκάρισμα του Λεβέρμπ επί του Λαμπαντούλα ο οποίος φάνηκε πως ήταν σε αντικανονική θέση – οριακά – στο ξεκίνημα της φάσης!

Στο 2ο ημίχρονος η Μπενεβέντο είχε μια παρατεταμένα φλύαρη υπεροχή χωρίς να μπορε΄να απειλήσει, αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης! Η Πίζε πέταξε στα… σκουπίδια 3-4 καλές αντεπιθέσεις και έτσι φτάσαμε σε ένα φινάλε γεμάτο άγχη και λάθη, όπου το 1-0 έμ,εινε τελικό αποτέλεσμα!

Η Πίζα στους τελικούς της ανόδου θα περιμένει την ομάδα που θα προκύψει από την 2η αναμέτρηση της Μόντσα με την Μπρέσια, στις 26/5 και στις 29/5…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.