Ανατροπή παραμονής η Σπέτσια, επέστρεψε στις νίκες η Τορίνο (hls)

Τεράστια εκτός έδρας νίκη, που "σφραγίζει" την παραμονή της στη Serie A πέτυχε η Σπέτσια και μάλιστα με ανατροπή (2-3) επί της Ουντινέζε, την ίδια στιγμή που η Τορίνο πέρασε (0-1) από την έδρα της Βερόνα.

Η ομάδα του Δημήτρη Νικολάου (βασικός) παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μολίνα (26′), έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Ο Βέρντε στο 35′ ισοφάρισε σε 1-1 και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γκιασί έγραψε το 1-2. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Σπέτσια απέκτησε… αέρα δύο τερμάτων με τον Μαγκιόρε (47′) και έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη.

Η Ουντινέζε έψαξε αντίδραση, όμως αυτή ήρθε αρκετά καθυστερημένα, καθώς το γκολ του Μάρι στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε απλά το τελικό 2-3.

Με αυτή τη νίκη η Σπέτσια “σφράγισε” την παραμονή της στη Serie A, καθώς μία αγωνιστική πριν το τέλος βρίσκεται στο +7 από την Κάλιαρι (έχει 36 παιχνίδια).

Την ίδια ώρα σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Τορίνο νίκησε τη Βερόνα στην έδρα της (0-1) και επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μπρεκάλο στο 19ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.