Φαμπιάν Ρουίθ: Δύσκολα θα αρνηθεί τη La Liga

Σύμφωνα με την Il Corriere dello Sport, ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις συνάντησε τον Φαμπιάν Ρουίθ, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο.

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, συνάντησε τον στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα και της Άρσεναλ, Φαμπιάν Ρουίθ, το βράδυ της Δευτέρας, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο. Ο Ισπανός διεθνής βλέπει το τρέχον συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2023 και ο σύλλογος θα αναγκαστεί να τον πουλήσει το καλοκαίρι εάν ο παίκτης αρνηθεί να παρατείνει την παραμονή του στο Stadio Maradona. Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα ενδιαφέρονται για τον 26χρονο, ο οποίος είχε ισχυριστεί τον Φεβρουάριο ότι θα ήταν ευτυχής να επιστρέψει στην Ισπανία.

Ο πρόεδρος της Νάπολι φέρεται να συνάντησε τον ποδοσφαιριστή μετά από δείπνο της ομάδας το βράδυ της Δευτέρας (9/5), προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο 3,5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο μέχρι το 2027. Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο 1,5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως στο Stadio Maradona και παρά την ανάγκη της να ισορροπήσει τα οικονομικά της, η Νάπολι είναι πρόθυμη να προσφέρει αύξηση μισθού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.