Φιορεντίνα – Ρόμα 2-0 : Τρίποντο συνοπτικών διαδικασιών! (hls)

Με δύο γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης που πέτυχαν οι Γκονζάλες (5' πεν) και Μπουοναβεντούρα (11') η Φιορεντίνα νίκησε 2-0 τη Ρόμα και την "έπιασε" στην προνομιούχο 6η θέση

Το δόγμα περί της σπουδαιότητας της αρχής ως… “ήμισυ του παντός” επιβεβαίωσε η Φιορεντίνα στην Τοσκάνη όπου το καλό της ξεκίνημα απέναντι σε μια ομάδα που ακόμα πανηγυρίζει (!) την πρόκριση στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη και ένα νέο ενδιαφέρον στη διεκδίκηση των Ευρωπαϊκών εισιτηρίων για τη νέα σεζόν!

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αργεντινού Γκονζάλες στο 5′ και ένα ακόμα γκολ του Μπουοναβεντούρα, οι “Βιόλα” έβαλαν νωρίς νωρίς τους δικούς τους όρους στο ματς όπου ο Μουρίνιο έκανε αλλαγές προκειμένου να φρεσκάρει όσα περισσότερα μπορούσε αλλά καθώς φάνηκε, αυτό δεν ήταν αρκετό!

Καλύτερη η Φιορεντίνα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης με τους “Τζιαλορόσι” να πιέουν λίγο παραπάνω στο 2ο ημίχρονο, δίχως όμως ουσία.

Η νίκη αυτή φέρνει τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην 6η θέση με 59 πόντους , όσους έχει και η Αταλάντα των παρόμοιων προσδοκιών με την αγωνία να αιωρείται πάνω από Φλωρεντία, Ρώμη και Μπέργκαμο δύο στροφές πριν το φινάλε!

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.