Σπέτσια – Αταλάντα 1-3 : Η διαφορά ήταν στο κίνητρο και την ποιότητα! (hls)

Νίκη ελπίδας για ένα Ευρωπαϊκό ειστήριο με σκορ 3-1 πέτυχε στη Σπέτσια η Αταλάντα με γκολ των Μουριέλ (16'), Ντζιμσίτι (73'), Πάσαλιτς (86'). Το τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε ο Βέρντε στο 30'

Παραγωγική όπως το συνηθίζει σε τέτοια ματς και ευάλωτη ανασταλτικά – κόντρα σε ομάδες που έχουν τα στοιχειώδη στο δημιουργικό κομμάτι – η Αταλάντα πέρασε νικηφόρα από τη Σπέτσια “σώζοντας” για την ώρα την Ευρωπαϊκή της προοπτική.

Η ομάδα του Μπέργκαμο προηγήθηκε με τον Κολομβιανό Μουριέλ στο 16ο λεπτό όμως η πεισματάρα Σπέτσια – με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Δημήτρη Νικολάου στο αρχικό σχήμα – κατάφερε να ισοφαρίσει με έναν άλλο γνώριμό μας, τον πρώην μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ Ντανιέλε Βέρντε στο 30ο λεπτό!

Στην επανάληψη οι “Μπεργκαμάσκι” αύξησαν την πίεσή τους και βρήκαν ουσία με τον Αλβανό αμυντικό Ντζιμσίτι στο 73′ και τον Κροάτη Πάσαλιτς στο 86′ όταν και διαμορφώθηκε το τελικό 1-3.

Η Αταλάντα έπιασε τη Ρόμα στην 6η προνομιούχο θέση αλλα΄με ένα ματς περισσότερο ενώ η Σπέτσια ακόμα δεν “σώθηκε” μαθηματικά αλλά σίγουρα πρέπει να πάρει… κάτι στις δυο αγωνιστικές που απομένουν στο Ούντινε και με την Νάπολι εντός έδρας!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.