Λάτσιο-Σαμπντόρια 2-0: Άρωμα Ευρώπης! (hls)

Οι Λατσιάλι πήραν "κεφάλι" στη συγκλονιστική μάχη που δίνουν μαζί με άλλες τρεις ομάδες για ένα εισιτήριο που οδηγεί στις εκτός συνόρων διοργανώσεις

Δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία στη Serie A η Λάτσιο πραγματοποίησε καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, επικρατώντας της Σαμπντόρια 2-0.

Το σύνολο του Μάρκο Τζιανπάολο κάθε άλλο παρά …. “εύκολη υπόθεση” αποδείχτηκαν για τους Ρωμαίους. Μπορεί ως γηπεδούχοι να πήραν εξ αρχής τον έλεγχο του αγώνα, να πίεσαν στην προσπάθειά τους να μπουν εξ αρχής στη θέση του οδηγού όμως η συνοχή και η τακτική συνέπεια των αντιπάλων τους ήταν τέτοια που τα κατάφεραν – μόλις – τέσσερα λεπτά πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου χάρη σε κεφαλιά του Πάτρικ!

Οι Γενοβέζοι έβγαλαν αντίδραση, προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί και κυρίως πιο ουσιαστικοί αλλά είδαν τις όποιες ελπίδες τους να “γκρεμίζονται” στο 59′ όταν ο κορυφαίος του αγώνα, Λουίς Αλμπέρτο ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων δίνοντας το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς. Παρά την προσπάθεια με αλλαγές σε πρόσωπα για να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση, τίποτα ουσιαστικό δεν άλλαξε μέχρι τέλους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.