Σαμπντόρια – Τζένοα 1-0 : Πέταξε τη συμπολίτισσα στα… βράχια! (hls)

Η Σαμπντόρια νίκησε με 1-0 στο ντέρμπι του μίσους, στο στάδιο "Λουίτζι Φεράρις" τη Τζένοα, βάζοντάς τη σε ακόμα πιο δύσκολη θέση κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Το ντέρμπι της Λιγκούρια είχε πολλά από τα στοιχεία που το κάνουν ως μια από τις χαρακτηριστικές αναμετρήσεις ομάδων της ίδιας πόλης ή της περιοχής μα πάνω από όλα ήταν μια παρτίδα «επιβίωσης» καθώς η Τζένοα… «χαροπαλεύει» κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Σαμπντόρια έπαιξε αφενός για την δικά της βαθμολογική ανακούφιση αλλά και για το χατήρι των οπαδών της που ήθελαν μετά… μανιάς τη νίκη που θα σήμανε και τον καταποντισμό των μισητών αντιπάλων – συμπολιτών!
Η Σαμπντόρια ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη και προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με τον Γερμανό, με Μαροκινές ρίζες, Σαμπιρί!
Στην συνέχεια και σε ένα ματς με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα όπου ο διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα δεν ήθελε να «χαλάσει» μοιράζοντας κάρτες, οι «μπλουτσερκιάτι» έφτασαν περισσότερες φορές κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα, όμως η Τζένοα έχασε την μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις!
Ήταν το 94ο λεπτό όταν ο διαιτητής και το VAR έδειξαν πέναλτι σε χέρι του Φεράρι! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κρισίτο, που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, αλλά ο γκολκίπερ Αουδέρο έπεσε σωστά και απέκρουσε!
Το 1-0 έμεινε ως το τέλος με τους νικητές να το πανηγυρίζουν σαν μια κατάκτηση τροπαίου (!!) έχοντας πλέον 33 πόντους, οκτώ περισσότερους από την Τζένοα η οποία βρίσκεται στα δύσκολα, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.