Serie A: Η Αταλάντα έσπασε την γκίνια του Απρίλη στην Βενετία, χαλαρή η Τορίνο (hls)

Η Αταλάντα πήρε σημαντική νίκη για την Ευρώπη στην Βενετία με 3-1, ενώ την ίδια ώρα η Τορίνο με δύο γκολ του Σάσα Λούκιτς πήρε το τρίποντο στο παιχνίδι με την Σπέτσια.

Βενέτσια-Αταλάντα 1-3

Η Αταλάντα μετρούσε μέσα στον Απρίλιο τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία (τρία παιχνίδια της Serie A και δύο στο Champions League). Όμως στην Βενετία ευτύχησε να έχει σε εξαιρετική κατάσταση την μεσοεπιθετική της γραμμή και να σπάσει την κατάρα του Απρίλη. Η Βενέτσια απείλησε πρώτη μόλις στο 5ο λεπτό αλλά το τέρμα του Τόμας Χένρι ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η συνέχεια άνηκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι απείλησαν με Μουριέλ, Χατεμπόρ και Ζαπάτα, προτού δώσει την λύση στο 44ο λεπτό ο Μάριο Πάσαλιτς. Με την έναρξη του β’ μέρους η Αταλάντα βρήκε και δεύτερο τέρμα έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και τελείωμα του Ντουβάν Ζαπάτα. Στο 63ο λεπτό ο Ζαπακόστα έβγαλε μια έξοχη σέντρα και ο Μουριέλ με κεφαλιά ελείωσε την δουλειά. Το μόνο που κατάφερε η ουραγός της βαθμολογίας (δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο η παραμονή) ήταν να μειώσει στο στο 80′ με τον Κρίνιγκοτζ.

Τορίνο-Σπέτσια 2-1

Με άμυνα από… γρανίτη και με δύο γκολ του Σάσα Λούκιτς η Τορίνο έκαμψε την αντίσταση της νωθρής Σπέτσια. Η καλή μέρα λένε ότι φαίνεται από νωρίς και έτσι ακριβώς συνέβη στην αναμέτρηση του «Ολίμπικο». Συγκεκριμένα, μόλις στο 4ο λεπτό ο Μάρτιν Έρλικ υπέπεσε σε φάουλ μέσα στην περιοχή και ο Σάσα Λούκιτς δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα. Η Σπέτσια παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο την Τορίνο και έτσι στο 69′ ο Σέρβος μέσος έκανε δύο τα τέρματα του με όμορφο σουτ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Λούκιτς είχε σκοράρει μόλις ένα γκολ πριν από το παιχνίδι με την Σπέτσια… Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να βρουν γκολ της τιμής στο 90+6′ με πέναλτι του Μανάτζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.