Γιουβέντους: «Πρόεδρος ο Ντελ Πιέρο»!

Η επιστροφή του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στο Τορίνο μετά από δέκα χρόνια πυροδότησε σενάρια ανάληψης επίσημου πόστου στους «μπιανκονέρι»!

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της «Μεγάλης Κυρίας», βρέθηκε για πρώτη φορά στο Juventus Stadium μετά το «αντίο» στην ομάδα το 2012, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο στο ματς πρωταθλήματος με την Μπολόνια.

Ο «Πιντουρίκιο», μετά το τέλος της σχεδόν εικοσαετούς καριέρας του στο Τορίνο, έπαιξε σε Αυστραλία και Ινδία, ενώ αφότου κρέμασε τα παπούτσια του ζει στις ΗΠΑ όπου έχει ακαδημίες ποδοσφαίρου και κάνει συχνά – πυκνά τηλεοπτικές εμφανίσεις στο Sky.

Στην έδρα της παλιάς του ομάδας όμως δεν είχε βρεθεί μέχρι το περασμένο Σάββατο και η επιστροφή του ήταν αναπόφευκτο να συνοδευτεί με σενάρια για ανάληψη ρόλου στην ομάδα που τίμησε ως ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, τόσο η Corriere Della Sera όσο και το Sportmediaset, αναφέρουν ότι ο 47χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 με την Ιταλία, μπορεί να αναλάβει πόστο επίτιμου προέδρου στον σύλλογο, στο πλαίσιο πιθανών διοικητικών αλλαγών το καλοκαίρι!

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το «αφεντικό» της Γιούβε Τζον Έλκαν δεν είναι ευχαριστημένο από τον νυν πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι, λόγω των αποτυχιών στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και του «φιάσκου» με την European Super League.

Έτσι ενδέχεται το καλοκαίρι να κάνει σαρωτικές αλλαγές που μπορεί να σηματοδοτήσουν την επιστροφή του Ντελ Πιέρο, ο οποίος δε διατηρεί τις καλύτερες των σχέσεων με τον Αντρέα Ανιέλι.

Σε δύσκολη θέση είναι επίσης και ο αντιπρόεδρος Πάβελ Νέντβεντ, ενώ αντίθετα δεν τίθεται θέμα προπονητή, με τον Mασιμιλιάνο Αλέγκρι να παραμένει στη θέση του.

Πιθανή ενεργοποίηση του Ντελ Πιέρο θα περιλαμβάνει ουσιαστικά ρόλο «πρεσβευτή» του συλλόγου με κάποιες εξουσίες όσον αφορά τη λήψη των αποφάσεων και σίγουρα θα βρει σύμφωνη την πλειοψηφία των «τιφόζι» που τον λατρεύει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.