Νάπολι – Ρόμα 1-1: Σοκ στην εκπνοή! (vid)

Η Ρόμα ισοφάρισε στο φινάλε με τον Ελ Σαραουί και ψαλίδισε τα όνειρα τίτλου της Νάπολι. Με 10 παίκτες τελειώσαν το ματς οι Ρωμαίοι.

Μία εβδομάδα μετά την γκέλα απέναντι στη Φιορεντίνα, η Νάπολι έχασε ένα τρίποντο που κρατούσε μέχρι το φινάλε κόντρα στη Ρόμα. Ο Στεφάν Ελ-Σαράουι ισοφάρισε 1-1 στο 90+1′ και οι παρτενοπέι έχασαν δύο υπερπολύτιμους εντός έδρας βαθμούς στην κούρσα του τίτλου.

Ο Ινσίνιε με το 120ο του γκολ με την φανέλα της Νάπολι άνοιξε το σκορ στο 11′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έμεινε για 12ο παιγνίδι αήττητη και πλέον απέχει πέντε βαθμούς από τη Γιουβέντους και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League με πέντε αγωνιστικές να απομένουν στο πρωτάθλημα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Ρόμα, μετά την αποβολή του Ντανιέλ Φουζάτο στο 78′.

Στους 67 βαθμούς έμεινε η Νάπολι, στους 58 βρίσκεται η Ρόμα, ενώ στην κορυφή της κούρσας η Μίλαν με 71 βαθμούς.

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μέρετ, Τζανόλι, Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Ρούι, Ανγκισά, Λομπότκα, Ρουίθ (68′ Ντέμε), Λοσάνο (68΄ Ελμάς), Οσιμέν (83′ Μέρτενς), Ινσίνιε (82′ Ζέσους)

Ρόμα (Ζοσέ Μουρίνιο): Πατρίσιο, Μαντσίνι (84′ Πέρεθ), Σμόλινγκ, Ιμπάνιες, Κάρσντορπ, Ολιβέιρα (75′ Βίνια), Κριστάντε (46′ Μχιταριάν), Ζαλέφσκι (85′ Ελ Σαράουι), Πελεγκρίνι, Τζανιόλο (86′ Αφένα-Γκαιν), Έιμπραχαμ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.