“Ο όμιλος της Σίτι θέλει την Παλέρμο”

Άλλη μια ομάδα στο - ήδη μεγάλο - γκρουπ συλλόγων της θέλει να προσθέσει ο όμιλος της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παλέρμο.

Άλλη μια ομάδα στο – ήδη μεγάλο – γκρουπ συλλόγων της θέλει να προσθέσει ο όμιλος της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Παλέρμο.

Σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλύψει ιταλικά ΜΜΕ, η διοίκηση του City Football Group επιθυμεί να επεκταθεί και στην Ιταλία και η Παλέρμο, η οποία συμμετέχει στην τρίτο κατηγορία και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, είναι μια από τις ομάδες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των επενδυτών από το Αμπού Ντάμπι.

Παράλληλα ο όμιλος εξετάζει και το ενδεχόμενος απόκτησης της ολλανδικής Μπρέντα, ενώ πέρα από τη “ναυαρχίδα” Μάντσεστερ Σίτι, το City Football Group είναι βασικός μέτοχος της αμερικανικής New York City, της αυστραλιανής Melbourne City, της ιαπωνικής Yokohama Marinos, της Montevideo City Torque από την Ουρουγουάη, της ισπανικής Χιρόνα, της κινεζικής Σιτσχουάν Τζιουνιού, της ινδικής Mumbay City, της βελγικής Λομέλ, της γαλλικής Τρουά και της Club Bolivar από τη Βολιβία!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.