Νίκολα Τζανιόλο: Το στοίχημα της Ρόμα

Η Ρόμα κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Νίκολο Τζανιόλο ενόψει του καλοκαιριού που χωρίς την παραμικρή αμφιβολία το μεγαλύτερο στοίχημα του Μουρίνιο.

Είναι ο χειρότερος τραυματισμός που μπορεί να τύχει σε έναν ποδοσφαιριστή και ο νεαρός άσος τον είχε περάσει ήδη δύο φορές. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Ρόμα έχει ήδη υποστεί δύο σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο (ρήξη χιαστών), με τον δεύτερο εξ αυτών, τον Σεπτέμβριο του 2020. Ο Τζανιόλο έχασε όλη την σεζόν, αλλά και την ευκαιρία να βρεθεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι και φέτος έχει βάλει στόχο το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και φυσικά, εφόσον παραμείνει, την καταξίωση του στο Ολίμπικο της Ρώμης.

Γεννημένος στη πόλη Μάσα, στην Τοσκάνη, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της Φιορεντίνα. Σε ηλικία 18 ετών η Ίντερ ανακοίνωσε την απόκτησή του όμως ποτέ δεν του έδωσε την ευκαιρία να φορέσει την φανέλα της στην πρώτη ομάδα. Με τους μικρούς των νερατζούρι πέτυχε 13 γκολ και πανηγύρισε το πρωτάθλημα (Campionato Nazionale Primavera.) Ένα χρόνο αργότερα εμφανίστηκε η Ρόμα, με τον Τζανιόλο να μετακομίζει στο Μιλάνο στα πλαίσια της μετακίνησης του Ράτζα Ναϊνγκολάν. Με την φανέλα της Ρόμα μετράει περισσότερες από 100 συμμετοχές και 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τώρα, το φυσικό πράγμα που έρχεται είναι να αναρωτηθεί κανείς αν ο Τζανιόλο θα ήταν ο φυσικός αντικαταστάτης του σημερινού Νο. 10 της Γιουβέντους Πάολο Ντιμπάλα. Οι συνομιλίες βρίσκονται επί του παρόντος σε αναμονή, και με αυτήν την τελευταία αναφορά ότι ο ποδοσφαιριστής αρνείται να επεκτείνει τη συμφωνία του στην ιταλική πρωτεύουσα. Υπήρξαν αναφορές τις τελευταίες εβδομάδες που ανέφεραν ότι ο Αμερικανός μέσος Γουέστον ΜακΚένι ο οποίος τραυματίας, θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε μια συμφωνία , εκμεταλλευόμενος πλήρως την αμερικανική σύνδεση μεταξύ του μέσου της Γιούβε και της ιδιοκτησίας της Ρόμα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχουν σίγουρα πολλοί παράγοντες που πρέπει να γίνουν λίγο πιο ξεκάθαροι προτού κάτι μπορέσει να υλοποιηθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.