Πρόστιμα και αναστολές για Γιουβέντους και Νάπολι

Ο εισαγγελέας της FIGC φέρεται να ζήτησε πρόστιμα και αναστολές για συλλόγους της Serie A, διευθυντές και προέδρους που εμπλέκονται στη δίκη κεφαλαιακών κερδών.

Οι σύλλογοι της Serie A και της Serie B, συμπεριλαμβανομένων των ιταλικών κολοσσών Νάπολι και Γιουβέντους, κατηγορούνται ότι διογκώνουν το κόστος των παικτών κατά τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Η πρώτη ακρόαση για τη δικαστική υπόθεση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, με τον Ομοσπονδιακό Εισαγγελέα να ζητά πρόστιμα για συλλόγους και αναστολές για τους διευθυντές και τους προέδρους των ομάδων Αντρέα Ανιέλι και Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας ζήτησε πρόστιμο 800.000 ευρώ για τη Γιουβέντους καθώς και αναστολές για τον πρόεδρό της Αντρέα Ανιέλι (ένα έτος), τον Φεντερίκο Σερουμπίνι (έξι μήνες και 20 ημέρες), τον Πάβελ Νέντβεντ και τον Μαουρίτσιο Αριβαμπένε (οκτώ μήνες). ) και ο πρώην διευθυντής και νυν της Τότεναμ, Φάμπιο Παράτιτσι(16 μηνών και 10 ημερών).

Όσον αφορά τη Νάπολι, ο εισαγγελέας ζήτησε αναστολή 11 μηνών και πέντε ημερών για τον πρόεδρο Ντε Λαουρέντις, έξι μήνες και δέκα ημέρες για τη σύζυγό του, τον γιο του, την κόρη του και εννέα μήνες και 15 ημέρες για τον CEO του συλλόγου. Ο σύλλογος θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 329.000 ευρώ. Η Σαμπντόρια, η Έμπολι και η Τζένοα είναι οι άλλοι σύλλογοι της Serie A που συμμετέχουν στη δίκη και τους ζητήθηκε να πληρώσουν πρόστιμα. Τέλος, Πάρμα και Πίζα (Serie B) θα αντιμετωπίσουν μόνο πιθανά πρόστιμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.