Σαλερνιτάνα: Αιχμές του Σαμπατίνι προς τη διαιτησία και τον Μουρίνιο

Ο Βάλτερ Σαμπατίνι άφησε αιχμές προς τον Ζοσέ Μουρίνιο και τους διαιτητές, μετά την ήττα 2-1 της Σαλερνιτάνα από τη Ρόμα στο “Ολίμπικο”.

Ο αθλητικός διευθυντής των φιλοξενούμενων τόνισε πως οι διαμαρτυρίες του Πορτογάλου τεχνικού επηρέασαν τις αποφάσεις των διαιτητών στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σαμπατίνι δήλωσε: “Με όλο τον σεβασμό προς τη Ρόμα και το αποτέλεσμα είδα κάποια άσχημα πράγματα από ποδοσφαιρική άποψη. Είναι προφανές πως ο Μουρίνιο θα πει ότι δεν ξέρει ποιος είμαι και ότι δεν έχω κερδίσει τίτλους, κάτι που είναι αλήθεια αλλά χ… Κάποια από τα πράγματα που συμβαίνουν στο γήπεδο όταν παίζεις στη Ρώμη είναι απαράδεκτα. Γιατί σε κάθε φάση όλοι οι άνθρωποι της Ρόμα που βρίσκονται στον πάγκο σηκώνονται και διαμαρτύρονται;”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Τι κάνουν τότε διαιτητές που δεν έχουν ισχυρή προσωπικότητα; Δίνουν ανάποδα τα φάουλ. Δεν έριξαν καν ματιά στο πέναλτι του Τζούριτς που ζητήσαμε. Ξέρουμε πως είμαστε Σαλερνιτάνα και πρέπει να χάσουμε αλλά θα προτιμούσα να γινόταν αυτό με άλλο τρόπο. Απολογούμαι στον Μουρίνιο που τον ανέφερα. Είναι ένας ημίθεος που έχει κατακτήσει 25 τίτλους και ξέρω τι είμαι, είμαι πολλά πράγματα αλλά δε θα φτάσω ποτέ το επίπεδό του. Ξέρω ότι δεν έχω κατακτήσει τίποτα αλλά παραμένω ένα σοβαρό άτομο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.