Τζένοα-Λάτσιο 1-4: Στον αστερισμό του Ιμόμπιλε! (hls)

Χατ τρικ από τον απίθανο Ιταλό φορ και εύκολο πέρασμα των Λατσιάλι από τη Γένοβα, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Serie A.

Με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να κάνει πράγματα και… θαύματα η Λάτσιο επικράτησε εύκολα με 4-1 επί της Τζένοα και για την ώρα βρίσκεται στην 5η θέση με έναν βαθμό και με ματς περισότερο από την έκτη Ρόμα.

Ο πολύπειρος φορ των Πρωτευουσιάνων έκανε χατ τρικ ( 45+1′, 63′ 76′) και πήρε από το… χεράκι την ομάδα του για άλλη μια φορά, φτάνοντας τα 24 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα. Παράλληλα αυτό ήταν το έβδομο διαφορετικό παιχνίδι στο οποίο σημειώνει τρία τέρματα, μία επίδοση που από τη σεζόν 2013-14 τον φέρνει στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους είχε ανοίξει ο Μάρουσιτς στο 31′, ενώ το γκολ της τιμής για τη γηπεδούχο Τζένοα ήρθε από τα πόδια των παικτών της… Λάτσιο, με τον Πάτρικ να πληγώνει τους συμπαίκτες του στο 68′. Ένα τέρμα το οποίο τελικά δεν αποδείχτηκε μοιραίο, καθώς παρά το 3-1 σε εκείνο το σημείο, ο Ιμόμπιλε πηρε το… όπλο του και ολοκλήρωσε το σόου του στο 76′.

Τέλος να σημειωθεί ότι με αυτή του την ήττα οι Γενοβέζοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τη σωτηρία, την οποία και θα προσπαθήσουν να πετύχουν στις τελευταίες έξι στροφές της Serie A.

Σκόρερ: 68′ (αυτ.) Πάτρικ – 31′ Μάρουσιτς, 45+1′, 63′ 76′ Ιμόμπιλε

ΤΖΕΝΟΑ (Μπλέσιν): Σιρίγκου, Χέφτι, Μαξίμοβιτς, Όστιγκαρντ, Βάσκες (65′ Κρισίτο), Μπάντελι (74′ Φρέντρουπ), Αμίρι (82′ Γκούντμουντσον), Γκαλντάμες, Μελεγκόνι (65′ Γιεμπόα), Πορτανόβα (46′ Εκουμπάν), Πίκολι

ΛΑΤΣΙΟ (Σάρι): Στρακόσια, Λατσάρι (83′ Χισάι), Πάτρικ, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Αλμπέρτο (72′ Μπάσιτς), Λούκας Λέιβα (55′ Κατάλντι), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Αντερσον, Τζακάνι (72′ Πέδρο), Ιμόμπιλε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.