Λάτσιο: Στόχοι οι ελεύθεροι και ο…Μέρτενς

Η Λάτσιο αναζητά ελεύθερους παίκτες με τους Φεντερίκο Μπερναρντέσκι της Γιουβέντους και Ντριές Μέρτενς της Νάπολι να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ο σύλλογος στην πρωτεύουσα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα ταμειακών ροών που τους εμπόδισε να υπογράψουν νέους παίκτες το περασμένο καλοκαίρι μέχρι να γίνουν πρώτα οι πωλήσεις, με αρκετές προπονήσεις να διεξάγονται για εβδομάδες χωρίς καταθέσεις συμβολαίων. Σύμφωνα με την εφημερίδα Il Messaggero, το σχέδιο για την επόμενη περίοδο είναι επομένως να στοχεύσει ελεύθερους παίκτες που φεύγουν από άλλους συλλόγους της Serie A. Μετά το έντονο ενδιαφέρον για τον Αλέσιο Ρομανιόλι που μένει ελεύθερος από τη Μίλαν, η ομάδα του Σάρι στοχεύει ακόμα ψηλότερα.

Ο Μπερναρντέσκι έχει ήδη προταθεί, καθώς δεν φαίνεται έτοιμος να συμφωνήσει με τους όρους για νέο συμβόλαιο στη Γιουβέντους και είναι απελπισμένος για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Ένα πολύ βαρύ όνομα στη λίστα είναι ο Μέρτενς, αν και ο Βέλγος διεθνής έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να παραμείνει στη Νάπολι. Παρόλα αυτά, ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Νάπολι δεν έχει πραγματική πρόθεση να διατηρήσει τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών, ακόμη και με μειωμένο μισθό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.