Μίλαν: Οριγκί και στο βάθος…Σκαμάκα

Ο Ντιβόκ Οριγκί δεν είναι ο μόνος στόχος της Μίλαν, καθώς οι ροσονέρι ενδιαφέρονται έντονα και για τον επιθετικό της Σασουόλο, Τζιανλούκα Σκαμάκα.

Η διοίκηση της Μίλαν έχει ορίσει ραντεβού με την Σασουόλο, μετά τη διακοπή για να συζητήσουν για τον Τζιανλούκα Σκαμάκα. Ο Ιταλός επιθετικός είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς της Serie A με 12 γκολ σε 27 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν και η Ίντερ έχει επίσης συνδεθεί με την εξασφάλιση των υπηρεσιών του το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τη La Gazzetta dello Sport, οι ροσονέρι θα συναντηθούν με τη Σασουόλο μετά τη διεθνή διακοπή για να συζητήσουν για τον 23χρονο και να μάθουν την τιμή που ζητούν οι Νεροβέρντι. Ο Σκαμάκα φέρεται να συμφώνησε να υπογράψει επέκταση συμβολαίου στο Mapei Stadium μέχρι το 2026, αλλά η αποχώρησή του το καλοκαίρι παραμένει ανοιχτή.

Οι φήμες για ενδιαφέρον από μεγάλους συλλόγους είναι κολακευτικές, με παρακινούν, αλλά δεν παρακολουθώ πολύ τη μεταγραφική αγορά και κάποιες καταστάσεις χρειάζονται λίγο χρόνο για να γίνουν συγκεκριμένες” δήλωσε ο Σκαμάκα στην Il Corriere dello Sport. «Έχω πάει στο εξωτερικό μια φορά και δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω ξανά αυτήν την επιλογή».

Οι ροσονέρι βρίσκονται επίσης σε συζητήσεις με τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Ντιβόκ Οριγκί, ο οποίος είναι διαθέσιμος για να υπογράψει προσύμφωνο πριν από μια ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι οικονομικές απαιτήσεις του επιθετικού είναι υψηλές και οι Ροσονέρι εξετάζουν όλες τις επιλογές τους. Τα σχέδια τους εξαρτώνται επίσης από το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και από το αν θα επεκτείνει ή όχι το συμβόλαιό του που λήγει στο Σαν Σίρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.