Ρόμα-Αταλάντα 1-0: Με Έιμπραχαμ για την τελική επίθεση! (hls)

Με γκολ του Τάμι Έιμπραχαμ, η Ρόμα επικράτησε 1-0 της Αταλάντα στο "Ολίμπικο", την έπιασε στη 5η θέση και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για έξοδο στο Chamopions League.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την 4η Γιουβέντους, με τους “μπιανκονέρι” βέβαια να έχουν αγώνα λιγότερο. Με το γκολ απέναντι στους “μπεργκαμάσκι” ο Έιμπραχαμ έφτασε τα 13 τέρματα στο πρωτάθλημα και αποδείχτηκε “δήμιος” της Αταλάντα, καθώς είχε σκοράρει δις στη νίκη με σκορ 4-1 στο ματς του πρώτου γύρου.

Στο 32ο λεπτό, σε μία υποδειγματική αντεπίθεση, με δύο πάσες ήρθε το γκολ για τους «τζιαλορόσι». Λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή της Ρόμα, ο Κάρσντορπ επιχείρησε τη μακρινή πάσα για τον Τζανιόλο, ο νεαρός είδε την κίνηση του Έιμπραχαμ μέσα στην περιοχή και ο 24χρονος Άγγλος με ωραίο πλασέ πέτυχε για 8ο παιχνίδι εφέτος, το πρώτο γκολ του αγώνα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Τζιοβάνι Σιμεόνε (7).

Για πρώτη φορά υπό τον Ζοζέ Μουρίνιο, η Ρόμα μετράει αήττητο σερί επτά αγώνων (4 νίκες-3 ισοπαλίες) στη Serie A. Μία νίκη υπερπολύτιμη για τη Ρόμα, καθώς έπιασε στη 5η θέση την ομάδα του Μπέργκαμο και ελπίζει στην είσοδο της στην πρώτη τετράδα. Για την ομάδα του Γκασπερίνι, αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, όταν είχε μόλις μία στα προηγούμενα 18 ματς!

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντε Ρουν άφησε τους «μπεργκαμάσκι» με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του με δύο κάρτες σε διάστημα ενός λεπτού, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 90΄+6 με τον Μχιταριάν (επίσης δύο κίτρινες).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.