Μίλαν – Ουντινέζε 1-1: Στραβοπάτησαν οι «ροσονέρι» (hls)

Η Μίλαν δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ουντινέζε. Τελικό αποτέλεσμα 1-1 στον αγώνα που άνοιξε την 27η αγωνιστική στη Serie A

Σε κακό δαίμονα της Μίλαν τείνει να εξελιχθεί η Ουντινέζε. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους «ροσονέρι» να κινδυνεύουν να χάσουν την… μοναξιά της πρώτης θέσης εφόσον η Ιντερ (που έπαιζε λίγο αργότερα) καταφέρει να περάσει εκτός έδρας το εμπόδιο της εκ΄ των ουραγών Τζένοα.

Στο 29΄ ο Λεάο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τους «φριουλάνι» να απειλούν με ισοφάριση στο 59΄ αλλά από το σουτ του Αρσλάν η μπάλα έφυγε πολύ κοντά από το αριστερό δοκάρι του Μενιάν.

Στο 66΄ διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 από την προσπάθεια του Ουντότζι που πέρασε αλλαγή δέκα λεπτά νωρίτερα (στη θέση του Ζεέγκελαρ). Στο 74΄ ο τερματοφύλακας της Μίλαν μπλόκαρε την μπάλα από το δυνατό σουτ του Περεϊρα, ενώ ο τερματοφύλακας Μενιάν άπλωσε τα χέρια του στις καθυστερήσεις απομακρύνοντας την μπάλα από το επικίνδυνο σουτ του Ντελοφέου.

Μίλαν: Μενιάν, Ρομανιόλι, Καλάμπρια, Τομόρι, Ερνάντες, Κεσί, Τονάλι, Ζιρού (65΄ Ρέμπιτς), Ραφαέλ Λεάο, Μπ. Ντίαζ (86΄ Μαλντίνβι), Μεσίας (65΄ Σαλεμάκερς)

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Ζεέγκελαρ (55΄ Ουντότσι), Πάμπλο Μάρι, Ροντρίγκο Μπεσάο, Μολίνα, Πέρες, Αρσλάν (90΄ Γιάγιαλο), Ουάλας, Μακενγκό (55΄ Περέιρα), Ντελοφέου, Μπέτο (65΄ Σάντσες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.