Σπέτσια – Φιορεντίνα 1-2 : Νίκη με άρωμα Ευρώπης! (hls)

Με γκολ του Πϊότεκ στο 42' και του Άμραμπατ στο 89' η Φιορεντίνα νίκησε 2-1 στη Σπέτσια, πληαισάζοντας την πρώτη εξάδα. Το γκολ των γηπεδούχων ο Αγουδέλο στο 74'

Σε ένα παιχνίδι που κύλησε γρήγορα, θεαματικά, απρόβλεπτα – εάν λάβουμε υπόψη τις διακυμάνσεις στον έλεγχό του – και προπάντων… «δραματικά», η Φιορεντίνα κατάφερε να κερδίσει γιατί σκόραρε εκεί που έπρεπε και κατάφερε να μην χάσει την συγκέντρωσή της εκεί όπου πραγματικά κινδύνευσε να το πάθει!
Οι «Βιόλα» μπήκαν πιο δυνατά και κέρδισαν πέναλτι στο 15’ όμως ο Πολωνός Πιότεκ εκτέλεσε στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι..
Ο ίδιος παίκτης πάντως, που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Βλάχοβιτς ο οποίος ακολούθησε την «απαγορευμένη» – λόγω της ιστορικής έχθρας – διαδρομή από την Τοσκάνη στο Τορίνο για χάρη της Γιουβέντους, κατάφερε στο 42’ να σημαδέψει πιο σωστά ανοίγοντας το σκορ!
Στην επανάληψη η παρέα του γνωστού μας Ντανιέλε Βέρντε και του Δημήτρη Νικολάου, αμφότεροι στο βασικό σχήμα, μπήκε αποφασισμένη να διεκδικήσει κάτι και αφού ισοφάρισε στο 74ο λεπτό με τον Κολομβιανό Αγουδέλο ενώ στη συνέχεια έδειξε πρόθυμη να φτάσει στην ανατροπή χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες (!)
Σε αυτή τη διαδικασία της ποδοσφαιρικής… ρουλέτας, ο Μαροκινός Άμραμπατ σκόραρε για τους φιλοξενούμενους στο 89’ και κάπως έτσι γράφτηκε ο επίλογος με την Φιορεντίνα με τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη – μετά το 3-2 στο Μπέργκαμό επί της Αταλάντα – να απέχει πλέον τρεις πόντους από την πρώτη εξάδα έχοντας κι ένα ματς λιγότερο από τη Λάτσιο και τη Ρόμα οι οποίος είναι οριακά πάνω της στη βαθμολογία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.