Γιουβέντους: Δίνει Κουλουσέφσκι στη Μίλαν

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, η Γιουβέντους πρόσφερε τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι ως δανεικό στη Μίλαν για το υπόλοιπο της σεζόν.

Όπως αναφέρει το Calciomercato.com, το σχέδιο διαμορφώνεται αφού η Γιούβε αποφάσισε ότι ο Σουηδός θα μπορούσε να φύγει μόνο ως δανεικός και όχι με μία μόνιμη μεταγραφή. Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει μια επιλογή αγοράς στη συμφωνία, εάν επρόκειτο να ενταχθεί στους «Rossoneri» για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν. Ο Κουλουσέφσκι είχε συνδεθεί με την Έβερτον τις προηγούμενες ημέρες, αλλά αναφέρεται ότι απέρριψε την πρόταση μαζί με μερικές άλλες προσφορές από το εξωτερικό, προτιμώντας να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A.

Έχοντας εντυπωσιάσει ως δανεικός στην Πάρμα, η Γιουβέντους αγόρασε τον Κουλουσέφσκι από την Αταλάντα τον Ιανουάριο του 2020 για 35 εκατομμύρια ευρώ. Δυσκολεύτηκε πολύ στην προσαρμογή του στο Τορίνο, «ανακατεύτηκε» σε διάφορες θέσεις και συστήματα τακτικής, υπό διαφορετικούς προπονητές. Μέχρι στιγμής την εφετινή σεζόν, ο 21χρονος έχει σημειώσει δύο γκολ και έχει τρεις ασίστ σε 27 εμφανίσεις, οι περισσότερες από τις οποίες είναι ερχόμενος από τον πάγκο.

Η μετακόμισή του στο Μιλάνο θα του επιτρέψει να συνεργαστεί με τον συμπατριώτη του Σουηδό διεθνή Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και να αντικαταστήσει τον Καστιγιέχο, ο οποίος βρίσκεται στο δρόμο της αποχώρησης από το «Σαν Σίρο». Ο Κουλουσέφσκι έχει χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό στη δεξιά πτέρυγα, αλλά έχει πει πολλές φορές ότι ο ρόλος που προτιμά, είναι πίσω από τους επιθετικούς, όπου οι «Rossoneri» έχουν ως βασικό σε αυτή τη θέση, τον Μπραχίμ Ντίας που πάντως βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση μέχρι τώρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.