Tην Τετάρτη κλείνει ο Γκόζενς στην Ίντερ (pic)

Οι διαπραγματεύσεις της Ίντερ με την Αταλάντα για τον Ρόμπιν Γκόzενς, βρίσκονται στο τελικό στάδιο και όλα δείχνουν ότι ο αριστεροπόδαρος Γερμανός μέσος θα «μετακομίσει" στο Μιλάνο.

Προηγουμένως ο 27χρονος σνόμπαρε τη Νιουκάστλ, καθώς στοχοποιήθηκε από τον αγγλικό σύλλογο, αλλά ποτέ δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα από την ιδέα να ενταχθεί εκεί.
Όπως ανέφερε ο ειδικός του Sportitalia, Αλφρέντο Πεντουλά μόλις η Ίντερ έκανε επίσημη προσέγγιση χθες το βράδυ, η κατάσταση εξελίχθηκε γρήγορα και ο 27χρονος συμφώνησε με τους προσωπικούς του όρους. Αναφέρεται ότι πρόκειται για συμβόλαιο αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν συν μπόνους, άρα πολύ λιγότερα από τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως που προσφέρει η Νιούκαστλ.

Η Αταλάντα ήθελε επίσης 30 εκατομμύρια ευρώ για τον Γκόζενς, αλλά το Sportitalia, η Gazzetta dello Sport και άλλοι ισχυρίζονται ότι η συμφωνία τελικά θα κλείσει στα 22 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους για να φτάσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Θα είναι ένας δανεισμός μέχρι το τέλος της σεζόν με υποχρέωση αγοράς με βάση ορισμένες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται.

Το Sky Sport Italia υποστηρίζει ότι οι ατζέντηδες τουΓκόζενς, βρίσκονται ήδη στο Μιλάνο και ελπίζουν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία την Τετάρτη. Καθώς ο Γερμανός ποδοσφαιριστής είναι εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, έχοντας χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν με πρόβλημα στο μηρό, είναι μια επένδυση για το μέλλον και όχι για την τρέχουσα σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι ο Ιβάν Πέρισιτς, πιθανότατα δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιο του με την Ίντερ και θα φύγει από το San Siro ως ελεύθερος τον Ιούλιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.