Μίλαν: Αγωνία για τον Ζλάταν

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στον τραυματισμένο αχίλλειο τένοντα του και το ιατρικό επιτελείο της Μίλαν θα αξιολογήσει την κατάστασή του τις ερχόμενες μέρες.

Ο Σουηδός επιθετικός έγινε αλλαγή και αντικαταστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο της ισοπαλίας (0-0) της Μίλαν εναντίον της Γιουβέντους χθες βράδυ (23/1) στο Σαν Σίρο. «Ο Ίμπρα ένιωσε πόνο στον αχίλλειο τένοντα, κατηγόρησε τον κακό αγωνιστικό χώρο, που ήταν αρκετά σκληρός και σε κακή κατάσταση, οπότε ελπίζουμε να μπορέσει να ανακάμψει τις επόμενες μέρες». είπε ο Στέφανο Πιόλι μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, ο τραυματισμός του επιθετικού μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρός με μια δεύτερη εκτίμηση. Ο Σουηδός διεθνής δεν θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα ξεκουραστεί στο σπίτι του όπως οι συμπαίκτες του που έχουν πάρει δύο μέρες άδεια. Ο Ιμπραχίμοβιτς και η υπόλοιπη ομάδα της Μίλαν αναμένεται στο Μιλανέλο την Τετάρτη (26/1) για να συνεχίσουν τις προπονήσεις ενόψει του ντέρμπι που θα διεξαχθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.