Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: Η -Χ-αρά στην Ίντερ! (hls)

Στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του Ιταλικού πρωταθλήματος, Μίλαν και Γιουβέντους πήραν από ένα βαθμό στην “λευκή” ισοπαλία 0-0.

Η Γιουβέντους πήρε βαθμό εκτός έδρας αν και ήθελε τη νίκη για να περάσει την Αταλάντα στην βαθμολογία ενώ η Μίλαν ήθελε τη νίκη για να παραμείνει στον βαθμό από την Ίντερ στην μάχη του τίτλου. Αμφότερες σε ένα παιχνίδι με όχι πολλές και καλές ευκαιρίες, προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στο 12 η Γιουβέντους απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Μενιάν. Ο Κουαδράδο έπιασε δυνατό σου με τη μπάλα να περνάει για λίγο δίπλα από το δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Η Μίλαν έχασε μοναδική ευκαιρία ν΄ανοίξει το σκορ στο 20. Ο Λεάο βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Σέζνι αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στο 34 Ζιρού Ερναντές και Τονάλι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σέζνι για να δώσουν το προβάδισμα στη Μίλαν. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη αμφότερες έψαχναν το γκολ χωρίς όμως καμία να μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε.

Η Μίλαν απείλησε στο 63΄ με τον Ερναντές να σουτάρει αλλά τον Σέζνι να μαζεύει τη μπάλα. Στο 69΄την κεφαλιά του Ζιρού μάζεψε ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, ενώ η κεφαλιά του ΜακΚένι στο 85 κατέληξε άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ματς στο τελικό 0-0

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια(Φλορέντσι), Καλούλου, Ρομανιόλι, Ερναντές, Κρούνιτς(61΄Σαλεμάκερς), Τονάλι, Μεσίας, Ντίας(61΄Μπενασέρ), Λεάο(76΄Ρέμπιτς), Ιμπραχίμοβιτς(28΄Ζιρού)

Γιουβέντους (Μαξ Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κουαδράδο(66΄Μπερναρντέσκι), Μπεντανκούρ(90΄Ραμπιό), Λοκατέλι(66΄Αρτούρ), ΜακΚένι, Ντιμπάλα(90΄ΚΟυλουσέφσκι), Μοράτα(74΄Κιν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.