Ουντινέζε: Δανείστηκε από Άρσεναλ (pics)

Η Ουντινέζε επιβεβαίωσε την απόκτηση του Πάμπλο Μάρι με την μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ.

Οι “μπιανκονέρι” επιβεβαίωσαν με επίσημη δήλωση ότι ο 28χρονος μετακομίζει στο Ούντινε με προσωρινή συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Μάρι θα επιστρέψει στο Emirates Stadium στο τέλος της σεζόν καθώς η Ουντινέζε δεν έχει επιλογή να τον υπογράψει μόνιμα. «Είμαι περήφανος και χαρούμενος, ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια και να δώσω τα πάντα για τη φανέλα των Μπιανκονέρι και τους οπαδούς», έγραψε ο αμυντικός στο Twitter.

Ο Ισπανός αμυντικός εντάχθηκε στην Άρσεναλ από τη Φλαμένγκο σε μια συμφωνία 6 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιούλιο του 2020, αλλά έχει παίξει μόνο 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ουντινέζε βρίσκεται 14η στον πίνακα της Serie A, έξι βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει δεχτεί 36 γκολ σε 22 αγώνες πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν και απέλυσε τον προπονητή τους Λούκα Γκότι τον Δεκέμβριο, προωθώντας τον βοηθό του Γκαμπριέλε Τσιόφι.

Η Ουντινέζε αποκλείστηκε από το Coppa Italia νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, χάνοντας 1-0 εκτός έδρας από τη Λάτσιο στην παράταση. Ο Μάρι θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο (22/1) κόντρα στη Τζένοα στο Marassi.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.