Μίλαν: Θέλει μόνιμο τον Πελέγκρι

Μίλαν και Μονακό θα προχωρήσουν σε τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουν τη μόνιμη μετακίνηση του Πιέτρο Πελέγκρι στο Σαν Σίρο.

Ο 20χρονος επιθετικός εντάχθηκε στους “ροσονέρι” με ένα αρχικό συμβόλαιο δανεισμού το καλοκαίρι, αλλά δυσκολεύεται με τραυματισμούς, έχοντας μόλις έξι εμφανίσεις στη Serie A. Τραυματίστηκε στον μοναδικό αγώνα που ξεκίνησε βασικός, κόντρα στη Σαλερνιτάνα (4/12/20) και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Calciomercato.com, η Μίλαν είναι πεπεισμένη για τις δυνατότητές του και είναι αποφασισμένη να κάνει τη μετακίνησή του μόνιμη. Για το λόγο αυτό θα μιλήσουν με τους διευθυντές της Μονακό. Η Μίλαν έχει την επιλογή να κάνει τη μετακίνηση του παίκτη μόνιμη για 6 εκατ. ευρώ συν 1 εκατ. ευρώ τα μπόνους, αλλά ο Πάολο Μαλντίνι θα προσπαθήσει να πάρει τον παίκτη με χαμηλότερη αμοιβή.

Εάν η Μίλαν υπογράψει μόνιμα τον Πελέγκρι, ο επιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός στην Τορίνο μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε συζητήσεις εδώ και μερικές εβδομάδες και έχουν καταλήξει σε μια αρχή συμφωνίας για την προσωρινή μεταγραφή του 20χρονου στο Τορίνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας