Σαμπντόρια – Τορίνο 1-2: Σημαντικό “διπλό” στην Γένοβα (hls)

Η ομάδα του Ιβάν Τζούριτς ήταν καλύτερη και πήρε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

H Σαμπντόρια υποδέχτηκε στην Γένοβα την Τορίνο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Serie A με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 1-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά καλά με τις δυο ομάδες να είναι αρκετά κινητικές και να σημειώνουν δυο τέρματα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και περισσότερες τελικές προς την εστία παρόλα αυτά η ομάδα του Ντ΄Αβέρσα ήταν αυτή που προηγήθηκε.

Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Καπούτο για να ισοφαρίσει λίγο αργότερα (27΄) ο Σίνγκο και τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες για το πρώτο ημίχρονο.

H Τορίνο συνέχισε να είναι καλύτερη και στο δεύτερο ημίχρονο, εξακολούθησε να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της ενώ απειλούσε με μεγαλύτερη συνέπεια την εστία του αντιπάλου της με αποτέλεσμα να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ.

Το δεύτερο τέρμα πέτυχε ο Πρατ μετά από πάσα του Λούκιτς στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης το οποίο έκλεισε και το σκορ στο ματς και έδωσε μια μεγάλη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 20 βαθμούς με την ομάδα του Ιβάν Τζούριτς να φτάνει στους 31 πόντους. Την επόμενη αγωνιστική η Σπέτσια θα υποδεχτεί την Σαμπντόρια και η Τορίνο την Σασουόλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.