Γιουβέντους: Συνεχίζεται το σαφάρι για επιθετικό

Η Γιουβέντους ζήτησε πρόσφατα πληροφορίες για τον επιθετικό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Σαρντάρ Αζμούν, καθώς θέλει να αποκτήσει νέο επιθετικό.

Οι “μπιανκονέρι” έχουν συνδεθεί με αρκετούς επιθετικούς κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου αυτού του μήνα και οι δύο κορυφαίοι στόχοι του αθλητικού διευθυντή Φεντερίκο Τσερουμπίνι αυτή τη στιγμή είναι ο Μάουρο Ικάρντι της Παρί Σεν Ζερμέν και ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Άρσεναλ, αλλά καμία συμφωνία δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να επιτευχθεί.

Όπως αναφέρει το Calciomercato.com, η Γιουβέντους ζήτησε πρόσφατα από τη Ζενίτ πληροφορίες για τον 27χρονο Αζμούν, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα πραγματικές διαπραγματεύσεις, αλλά ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι μεγάλος θαυμαστής του Ιρανού επιθετικού και ο σύλλογος θα μπορούσε να αναζητήσει σύντομα μια προσφορά γι’ αυτόν. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη Λυών, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες διαφωνίες με την Αζμούν εδώ και αρκετές εβδομάδες. Έκαναν μια προσφορά 3 εκατομμυρίων ευρώ στη Ζενίτ για να υπογράψουν τον παίκτη αυτόν τον μήνα, αλλά αυτή απορρίφθηκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.