Ρόμα: Οι προκλήσεις του Ολιβέιρα που έμεινε έκπληκτος στη Ρώμη

Ο νέος μέσος της Ρόμα, Σέρχιο Ολιβέιρα, εκπλήσσεται από την ποιότητα των Τζιαλορόσι και ελπίζει να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας χάρη στη θητεία του στο Καμπιονάτο.

Η Ρόμα υπέγραψε τον Ολιβέιρα από την Πόρτο ως δανεικός με οψιόν αγοράς για 13 εκατομμύρια ευρώ. Ο 29χρονος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως παίκτης της Ρόμα.

«Θα μάθω ιταλικά, αλλά θα μιλήσω πορτογαλικά σήμερα. Είμαι 29, έχω ήδη αποδείξει την αξία μου. Νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω τη Ρόμα», είπε. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει συνηθίσει να κερδίζει και να συνεργάζεται με σημαντικούς παίκτες και η Ρόμα έχει πολλούς. Ο αγαπημένος μου ρόλος είναι σε μια μεσαία γραμμή τριών παικτών ως Νο.8 ή μπορώ να παίξω σε μια πιο βαθιά θέση, σε μια μεσαία γραμμή δύο παικτών. Μου αρέσουν οι προκλήσεις, είμαι ευγνώμων στην Πόρτο που με βοήθησε να φτάσω σε αυτά τα επίπεδα», συνέχισε.

«Έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα των παικτών της Ρόμα. Οι εγκαταστάσεις προπόνησης είναι εξαιρετικές, με υποδέχτηκαν καλά και τους ευχαριστώ όλους. Ακολουθώ τη Ρόμα για πολύ καιρό λόγω του Τιάγκο Πίντο και του Μουρίνιο και έχω καλές σχέσεις με τον Πελεγκρίνι. Θα νιώθω ακόμα πιο άνετα όσο περνάει ο καιρός. Η τελευταία σεζόν ήταν η καλύτερη για μένα, προσωπικά και ομαδικά. Ήθελα μια νέα πρόκληση και δεν φοβάμαι να έρθω δανεικός, θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να μείνω εδώ μακροπρόθεσμα και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω είναι να κερδίζω παιχνίδια. Ένας από τους στόχους μου είναι να επιστρέψω στην εθνική ομάδα και ο προπονητής το ξέρει αυτό. Η Πορτογαλία πρέπει να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι και μετά θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε την Ιταλία, έχουμε τα πάντα να παίξουμε στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.