Νάπολι: Τραυματίας ο Ινσίνιε, επιστρέφουν Λοσάνο, Οσίμχεν

Η Νάπολι επιβεβαιώνει ότι ο Λορέντσο Ινσίνιε υπέστη μυϊκό τραυματισμό, ο Λοσάνο ξεπέρασε τον κορωνοϊό, ενώ ο Βίκτορ Όσιμχεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες.

Ο Νιγηριανός διεθνής επέστρεψε στην Ιταλία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά από αρνητικό τεστ για τον COVID. Έχει αναγκαστεί να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού στο ζυγωματικό, αλλά θα μπορούσε σύντομα να επιστρέψει στη δράση με προστατευτική μάσκα.

«Ο Βίκτορ Οσίμχεν προπονήθηκε μόνος του έχοντας ολοκληρώσει τα απαραίτητα πρωτόκολλα στο Pineta Grande μετά από μόλυνση από κορωνοϊό», ανακοίνωσε η Νάπολι την Τρίτη. «Ο επιθετικός θα επανέλθει στο βασικό γκρουπ σε λίγες μέρες, ωστόσο, θα χρειαστεί να φορέσει ειδική μάσκα μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του στο πρόσωπο».

Την περασμένη Κυριακή (9/1), ο Λορέντσο Ινσίνιε υπέστη μυϊκό τραυματισμό κόντρα στη Σαμπντόρια και η Νάπολι αποκαλύπτει ότι έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία. Ο Ινσίνιε θα αποχωρήσει από το νότο της Ιταλίας στο τέλος της σεζόν και έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την Toronto FC. «Ο Ινσίνιε υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά το χτύπημα που δέχτηκε κόντρα στη Σαμπντόρια και διαπιστώθηκε ότι υπέστη έναν ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό για τον οποίο έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νάπολι.

Η Νάπολι ανακοίνωσε νωρίτερα ότι ο Μεξικανός εξτρέμ βρέθηκε αρνητικός στον κορωνοϊό. Ο 26χρονος βρέθηκε θετικός στον ιό στις 28 Δεκεμβρίου και έκτοτε βρίσκεται σε απομόνωση, παραμένοντας στη γενέτειρά του. Πλέον, θα μπορέσει να επιστρέψει στην Ιταλία προκειμένου να προετοιμαστεί για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μπολόνια. Είναι απίθανο να εμφανιστεί στον αγώνα του Coppa Italia με τη Φιορεντίνα το απόγευμα της Πέμπτης (13/1), δεδομένης της έλλειψης προπόνησης της ομάδας. Η επιστροφή του θα είναι καίριας σημασίας για τον προπονητή Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος διέρχεται μια κρίση τραυματισμών τις τελευταίες εβδομάδες, με αρκετούς σημαντικούς παίκτες να βρίσκονται εκτός έδρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.