Γιουβέντους: Δυσκολεύει η παραμονή του Ντιμπάλα

Η La Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι η Γιουβέντους θα αλλάξει τους όρους της συμφωνίας για το συμβόλαιο του Πάουλο Ντιμπάλα, επομένως η παραμονή του επιθετικού στον σύλλογο είναι πλέον αμφίβολη.

Ο Αργεντινός επιθετικός βλέπει το τρέχον συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν και η Γιουβέντους φέρεται να είχε καταλήξει σε συμφωνία για ένα νέο συμβόλαιο 10 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων τα μπόνους. Ο Ντιμπάλα παίρνει αυτή τη στιγμή 7,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν μπόνους. Ο ατζέντης του είχε ταξιδέψει πολλές φορές στο Τορίνο για να συμφωνήσει, αλλά οι δύο πλευρές δεν έδωσαν ποτέ τα χέρια και ο Ντιμπάλα έχει πλέον δικαίωμα να υπογράψει προσύμφωνο με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου, Μαουρίσιο Αριβαμπένε, είπε ότι οι ”μπιανκονέρι” θα καθίσουν μαζί με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του τον Φεβρουάριο να ξεκινήσει συζητήσεις.

«Είπαμε ότι θα καθίσουμε ξανά με τους παίκτες τον Φεβρουάριο για να πάρουμε χρόνο για να αξιολογήσουμε», είπε στο DAZN «Όλοι πρέπει να κερδίσουν τη θέση τους στην ομάδα και πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν αυτό που αποφασίζουν, χωρίς αν, και ή αλλά. «Όλοι πρέπει να αποδείξουν την αξία τους, προπονητές, παίκτες και προπονητές. Θα δούμε στα επόμενα παιχνίδια αν το αποδείξουν. Ας κοιτάξουμε μπροστά και ας προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Σύμφωνα με τη La Gazzetta dello Sport, η Γιουβέντους δεν θα προσφέρει στον Ντιμπάλα 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στην επόμενη συνάντηση. Οι ‘μπιανκονέρι” μπορεί να βάλουν στο τραπέζι τον τρέχοντα μισθό του 7,3 εκατ. ευρώ ετησίως ή ακόμη και να του προσφέρουν χαμηλότερο μισθό, θέτοντας σε αμφιβολία την παραμονή του στον σύλλογο. Η Γιουβέντους δυσκολεύεται οικονομικά και σημείωσε απώλεια σχεδόν 210 εκατομμυρίων ευρώ το 2020-21.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.