Βερόνα – Σαλερνιτάνα 1-2 : Επιτέλους…νίκη! (hls)

Η Σαλερνιτάνα πέτυχε νίκη μετά από περίπου 2,5 μήνες, επικρατώντας εκτός έδρας της Βερόνα με 2-1 με γκολ του Κύπριου, Γρηγόρη Κάστανου!

Τελευταία νίκη για την ομάδα του Κολαντουόνο, είχε έρθει στις 26/10 εκτός έδρας κόντρα στην Βενέτσια με 2-1! Πλέον μετρά τρεις νίκες και 2 ισοπαλίες έχοντας 11 βαθμούς, ωστόσο παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Βερόνα με το καλημέρα στο ματς έχασε καλή ευκαιρία για να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Ο Μιγκέλ Βελόσο δοκίμασε το πόδι του με τον Μπέλεκ να σώζει την ομάδα του. Στο 3 ο Κασάλε μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες δημιουργούσαν ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ με στόχο ν΄ανοίξουν το σκορ καμία όμως δεν μπορούσε.

Στο 29 ο Γκούντερ ανέτρεψε τον Γκόντο και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Από την λευκή βούλα ο Μίλαν Τζούριτς ήταν εύστοχος για να κάνει το 1-0 για την Σαλερνιτάνα.

Στο 38 η Σαλερνιτάνα έχασε μοναδική ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Κάστανος έκανε τη σέντρα από τ΄αριστέρα, ο Γκόντο έκανε κίνηση και πήρε την κεφαλιά, όμως ο Παντούρ με δυσκολία παραχώρησε το κόρνερ.

Η Βερόνα, στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτή που είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η Βερόνα στο πρώτο ημίχρονο είχε 11 προσπάθειες με 5 να βρίσκουν στόχο, ενώ η Σαλερνιτάνα είχε 5 προσπάθειες και 3 στον στόχο.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με 66% κατοχή της μπάλας έναντι 34%.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, συνέχισε να πιέζει και στο 63΄έφτασε στην ισοφάριση με τον Λάζοβιτς!

Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε επτά λεπτά. Ο Γρηγορης Κάστανος με φοβερή εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ στην SerieA!

Στο 89 η Βερόνα έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Ίλιτς αντίκρισε απ Ευθείας την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Ό Ίλιτς αρχικά τράβηξε τον Βέσελι από τη φανέλα και τον έριξε στο έδαφος, όμως έπειτα χειροκρότησε ειρωνικά τον διαιτητή ο οποίος αμέσως του έδειξε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την Βερόνα με δέκα παίκτες.

Βερόνα: Παντούρ, Κασάλε (85΄Ταμέζ), Γκούντερ, Τσεκερίνι, Ντεπάολι(59΄Μπάρακ), Ίλιτς, Βελόσο, Λάζοβιτς, Λαζάνια, Καπράρι, Σιμεόνε(59΄Κάλινιτς)

Σαλερνιτάνα: Μπέλεκ, Γκαλιόλο, Βέσελι(85΄Κεχρίδα), Γκιόμπερ, Γιαροζίνσκι, Ντι Τάκιο, Κουλιμπαλί( 76΄Καπέτσι), Ζορτέα(71΄Ντέλι Κάρι), Κάστανος , Τζούριτς, Γκόντο( 76΄Μπονατσόλι)

Κίτρινες: Κάστανος, Γκιόμπε, Ντι Τάκιο, Γκούντερ

Κόκκινη: Ίλιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.