Ρόμα – Γιουβέντους 3-4: “Μεγάλη Κυρία” άλωσε τη Ρώμη με τρελή ανατροπή (hls)

Η Γιουβέντους με τρία γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά κατάφερε να αποδράσει από το Ολίμπικο της Ρώμης πετυχαίνοντας μια εκπληκτική ανατροπή, αποβλήθηκε ο Ντε Λιχτ, έπιασε πέναλτι ο Στσέζνι.

Η Ρόμα άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Άγγλο επιθετικό Τάμι Έιμπραχαμ να σκοράρει με το κεφάλι μετά το κόρνερ του και έφτασε τα 8 γκολ στη Serie με τους ‘τζιαλορόσι’ (1-0, 11ο λεπτό). Η απάντηση της Γιουβέντους ήταν άμεση και κατόρθωσε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Πάολο Ντιμπάλα να σκοράρει με πανέμορφο πλασέ φτάνοντας τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα (1-1, 17ο λεπτό).

Η Ρόμα μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με το τυχερό γκολ του Μιχιταριάν, καθώς το σουτ του Αρμένιου κόντραρε στον Ντε Σίλιο πριν “κρεμάσει” τον Στσέζνι (2-1, 48ο λεπτό). Μέσα σε πέντε λεπτά κατάφερε να πάρει μαξιλάρι δύο τερμάτων με τη φοβερή εκτέλεση φάουλ του αρχηγού Λορέντσο Πελεγκρίνι να μην αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Στσέζνι (3-1, 53ο λεπτό).

Τρομερή αντεπίθεση της “Μεγάλης Κυρίας” που ανέτρεψε τα δεδομένα και πέρασε μπροστά με τρία γκολ σε οκτώ λεπτά! Στο 70ο λεπτό ο Μάνουελ Λοκατέλι έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα μειώνοντας για την Γιουβέντους και ο Κουλουσέφκσι που είχε περάσει αλλαγή στην θέση του τραυματία Κιέζα ισοφάρισε σε 3-3 δύο λεπτά αργότερα (72ο λεπτό). Την ολική ανατροπή ολοκλήρωσε ο Ματία Ντε Σίλιο στο 78ο λεπτό για να διαμορφώσει το τελικό 3-4, με τον Ιταλό αμυντικό να σκοράρει στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερα χρόνια βάζοντας μόλις το 2ο γκολ του με την φανέλα της Γιουβέντους! Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε τον αγώνα με με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Ματίας Ντε Λιχτ στο 81ο λεπτό βλέποντας δεύτερη κίτρινη κάρτα και δύο λεπτά μετά την αποβολή του Ολλανδού ο Πελεγκρίνι δεν κατάφερε να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα μετά το πέναλτι που κέρδισε η Ρόμα.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν τιμωρημένος από την ιταλική ομοσπονδία και στην άκρη του πάγκου κάθισε ο επί σειρά ετών βοηθός του Μάρκο Λαντούτσι. Ντεμπούτο με την φανέλα της Ρόμα στη Serie A πραγματοποίησε ο Άγγλος Μέιτλαντ – Νάιλς που ήρθε στην πρωτεύουσα δανεικός από την Άρσεναλ.

Ρόμα (Ζοζέ Μουρίνιο): Ρουί Πατρίσιο, Ιμπάνιεζ, Κριστάντε, Σμόλινγκ, Μέιλαντ – Νάιλς, Πελεγκρίνι (87′ Μαγιοράλ), Βίνια, Βερετού (78′ Πέρεθ), Μιχιταριάν, Φέλιξ (71′ Σομουρόντοφ), Έιμπραχαμ

Γιουβέντους (Μάρκο Λαντούτσι): Στσέζνι, Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Ρουγκάνι, ΜακΚένι, Λοκατέλι, Μπεντακούρ (64′ Αρτούρ), Ντιμπάλα (82′ Κιελίνι), Κιέζα (32′ Κουλουσέφσκι), Κεν (65′ Μοράτα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.