Ίντερ: Απόλυτη στήριξη στον Ινζάγκι

Ο Στίβεν Ζανγκ είναι απίστευτα εντυπωσιασμένος με το ξεκίνημα του Σιμόνε Ιντζάγκι στην Ίντερ και σχεδιάζει να επιβραβεύσει τον Ιταλό προπονητή.

Οι νερατζούρι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, ενόψει της νέας χρονιάς, έναν βαθμό μπροστά από τη Μίλαν. Έχουν χάσει μόνο έναν αγώνα πρωταθλήματος όλη τη σεζόν και έχουν προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League. Όπως αναφέρει το Calciomercato.com, ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού συλλόγου θέλει να προσφέρει στον Ινζάγκι επέκταση συμβολαίου προκειμένου να τον ανταμείψει για τη σκληρή δουλειά του μέχρι στιγμής.

Ο πρόεδρος των νερατζούρι θα συναντηθεί προσωπικά με τον Ιταλό τεχνικό για να τον συγχαρεί και να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις ανανέωσης. Το τρέχον συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού λήγει τον Ιούνιο του 2023, αλλά ο μιλανέζικος σύλλογος σχεδιάζει να το επεκτείνει μέχρι 2025, καθώς και να αυξήσει ελαφρώς τον μισθό του. Αυτή τη στιγμή κερδίζει κάτι παραπάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν. Ο προπονητής της Ίντερ θα συναντηθεί με τον Ζανγκ τις επόμενες ημέρες, αλλά οι συζητήσεις για την ανανέωση δεν αναμένεται να ξεκινήσουν πλήρως μέχρι την άνοιξη, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν πιο πιεστικά θέματα στο μέτωπο του συμβολαίου, ξεκινώντας με τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.